Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Τζένη Μελιτά: Επέστρεψε στο «Πρωίαν σε είδον» μετά από τροφική δηλητηρίαση –...

Το πρωί της Τσικνοπέμπτης 12 Φεβρουαρίου, η Τζένη Μελιτά...

Κυριάκος Κυανός: Σοκ με την κόρη του – «Έσκασε η σκωληκοειδίτιδα, μου...

Τον Κυριάκο Κυανό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy...

Τίνα Μεσσαροπούλου με ειρωνεία για Μουτσινά: «Είναι αυτός που θα εμπιστευτείς για...

Με αφορμή όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη...

Αναστάσης Ροϊλός: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν σκέφτομαι ακόμη να γίνω μπαμπάς»

Ο Αναστάσης Ροϊλός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και...

Δεν αυτοκτόνησε! Τη σκότωσαν…

❱❱ Επιβεβαίωση της «Espresso», που αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή τις διώξεις για ανθρωποκτονία
❱❱ Ποιοι περνάνε από ώρα σε ώρα το κατώφλι του ανακριτήΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ως η απόλυτη ανατροπή χαρακτηρίζεται η απόφαση του εισαγγελέα Αγρινίου να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, δίνοντας νέα διάσταση στο θρίλερ για γερά νεύρα που κρατάει από τον περασμένο Ιανουάριο!

Η εξέλιξη-βόμβα, η οποία επιβεβαιώνει πανηγυρικά τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «Espresso» που προανήγγελλαν την άσκηση διώξεων, ανατρέπει πλήρως τα έως τώρα δεδομένα στην υπόθεση, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης εδώ και εννέα μήνες. Κι αυτό γιατί προωθεί την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, σε απόλυτη αντίθεση με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών του Αγρινίου, που επέμεναν εξαρχής ότι ο θάνατος της άτυχης μητέρας ήταν αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο εκ των νομικών εκπροσώπων της οικογένειας της 44χρονης Βασίλης Ταουξής, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση εργαζόταν πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι, παίρνοντας αλλεπάλληλες καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται.

Οπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, στο διάστημα που είχε στα χέρια του τον φάκελο της δικογραφίας ο εισαγγελικός λειτουργός διέκρινε ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, με αποτέλεσμα να ασκήσει δίωξη σε βάρος άγνωστων δραστών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα εμπρησμού, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία σε αυτά.

Κατέληξε, δηλαδή, στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δολοφονία με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και διαβίβασε τη δικογραφία στον ανακριτή, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον το κύριο στάδιο των ανακρίσεων και καλείται να προσωποποιήσει τις κατηγορίες σε τουλάχιστον δύο πρόσωπα.

Σύντροφος

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τι γνωρίζουν για την υπόθεση άτομα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον της όμορφης χήρας, ανάμεσά τους και ο τελευταίος σύντροφός της, ορθοπεδικός στο επάγγελμα, ο οποίος θεωρείται μάρτυρας-κλειδί.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη η αποστολή της δικογραφίας στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας, ώστε να λάβει γνώση των στοιχείων, να τα αξιολογήσει και να κινηθεί ανάλογα.

Η οικογένεια της Ειρήνης, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, δεν έχει σταματήσει από την πρώτη στιγμή να φωνάζει ότι έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας και ότι δεν έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της. Ακόμα και όταν η Αστυνομία επέμενε ότι πρόκειται για αυτοχειρία, οι συγγενείς αντέτειναν με σθένος ότι η 44χρονη παρασύρθηκε σε ένα ραντεβού θανάτου στη λίμνη.

Επειτα από την τελευταία εξέλιξη, οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας έκαναν λόγο για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη και δικαίωση, καθώς φαίνεται να παγιώνεται η θέση που είχαν από την αρχή, ότι δηλαδή η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε από παραπάνω από έναν δράστες: «Ο αγώνας μας εδώ και εννέα μήνες και η προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων, δικηγόρων και τεχνικών συμβούλων, έπιασε τόπο και δικαιώθηκαν οι έρευνές μας και οι προσπάθειές μας. Οσοι είχαν αρχικά την άποψη ότι πρόκειται για αυτοκτονία θα πρέπει να αισθάνονται άσχημα. Επίσης, επιβεβαιώθηκαν οι δικές μας απόψεις, που ακούραστα επαναλαμβάνουμε, ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, ήταν δηλαδή παραπάνω από ένα άτομα, πράγμα που συνιστά συμμορία. Δεν σταματάμε και δεν θα ξεκουραστούμε ώσπου οι δράστες να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και να λογοδοτήσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης» ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι τρεις δικηγόροι της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, Γιάννης Καλογριδάκης και Βαγγέλης Παραστατίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.