Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Βίλα ακολασίας με κυρίες της καλής κοινωνίας!

❱❱ Παντρεμένη μαζί με τις φίλες της υποδέχονταν τους εραστές τους σε παραθαλάσσιο «ερωτικό καταφύγιο»
❱❱ Δεν πίστευε στα μάτια του ο απατημένος σύζυγος όταν είδε τα καυτά πειστήρια του ντετέκτιβΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τα νυχτοπερπατήματα και η ύποπτη συμπεριφορά μιας 38χρονης παντρεμένης έβαλαν «ψύλλους» στα αυτιά του συζύγου της στον Βόλο, ο οποίος αποφάσισε να προσλάβει γνωστό ντετέκτιβ από την Αθήνα για να την παρακολουθήσει.

Αυτά που έβγαλε στη φόρα η έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή άφησαν «κάγκελο» τον απατημένο άνδρα, καθώς προέκυψε ότι η αχόρταγη σεξουαλικά γυναίκα του ικανοποιούσε τις πιο φιλήδονες φαντασιώσεις της σε μία ροζ βίλα έξω από το κέντρο της Αγριάς, όπου έδιναν καθημερινά ραντεβού για… ξεσάλωμα και άλλες παντρεμένες κυρίες της «καλής κοινωνίας» της περιοχής! Τα ερωτικά καμώματα της ζωηρής παντρεμένης, καθώς και όσα εκτυλίσσονταν πίσω από τους τοίχους της παραθαλάσσιας βίλας των οργίων, έχουν προκαλέσει σούσουρο στην περιοχή και διαθέτουν όλα τα πιπεράτα συστατικά για να γίνουν σαπουνόπερα με υψηλή τηλεθέαση!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenews-paper.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο απατημένος σύζυγος, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, αποφάσισε να προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του, καθώς είχε υποψίες ότι τον απατούσε. Μάλιστα, έφτασε έως την Αθήνα για να βρει τον πιο ικανό ιδιωτικό ερευνητή που θα κατάφερνε να ξεσκεπάσει τη μοιχαλίδα!

Αφού κλείστηκε η συμφωνία, ο ιδιωτικός ερευνητής άρχισε να παρακολουθεί στενά την 38χρονη και τις επόμενες μέρες έγινε η σκιά της. Τα αποτελέσματα της παρακολούθησής του τα ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή στον Βολιώτη σύζυγο, που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του βλέποντας με τα μάτια του τα πειστήρια της απιστίας!

Οπως του είπε ο ντετέκτιβ, η 38χρονη μαζί με τις φίλες της και άλλους άνδρες είχαν μετατρέψει ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο της Αγριάς σε άντρο συνάντησης για αχαλίνωτο σεξ!

Οπως πληροφορήθηκε ακόμη ο εμβρόντητος άνδρας, στην περιοχή όλοι υποπτεύονταν λίγο πολύ τι γινόταν μέσα στην αστραφτερή βίλα της ακολασίας.

Τα βογκητά από τις ερωτικές περιπτύξεις των ξαναμμένων ζευγαριών ξεκινούσαν από νωρίς το απόγευμα και… έσβηναν μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, οι γείτονες είχαν εκφράσει τα παράπονά τους στους ιδιοκτήτες του σπιτιού για τα ύποπτα «μπες, βγες», όμως η βίλα συνέχιζε να αποτελεί καταφύγιο απαγορευμένου έρωτα και ηδονής! Οπως ήταν αναμενόμενο, αφού τα έμαθε όλα αυτά ο απατημένος σύζυγος, κίνησε αμέσως τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου. Την ίδια ώρα, όμως, ο ντόρος που ξέσπασε στην περιοχή δεν λέει να κοπάσει, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Το ροζ σκάνδαλο φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια, καθώς ο ιδιωτικός ερευνητής που έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή του πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο, αν δημοσιοποιηθεί, θα κλείσει σπίτια και θα κάψει πολλές κυρίες της καλής κοινωνίας του Βόλου!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα