Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Βάζει τα ράσα ο Σερβετάλης!

❱❱ Ο Ελληνας ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον άγιο Νεκτάριο στο Χόλιγουντ πλαισιωμένος από μεγάλα ονόματα 
❱❱ «Ζωντανεύει» η ζωή του θαυματουργού προστάτη των αδυνάτων.

Ταινία γίνεται ο βίος του αγίου Νεκταρίου, με χολιγουντιανά ονόματα!

Στις 9 Νοεμβρίου του 2020 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον θάνατο του αγίου του αιώνα μας, του θαυματουργού ποιμένα της Ορθοδοξίας.

Λίγους μήνες αργότερα αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η διεθνής συμπαραγωγή για τη ζωή του.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Man of God» («Ανθρωπος του Θεού») και πρωταγωνιστής θα είναι ο Αρης Σερβετάλης, που θα ενσαρκώσει την ασκητική μορφή του αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως. Στην ταινία, ωστόσο, λέγεται ότι θα συμμετάσχουν ονόματα όπως η Τζένιφερ Ανιστον, ο Μίκι Ρουρκ και ο Τζόναθαν Τζάκσον.

Οπως αναφέρει το orthodoxianewsagency.gr, η Αμερικανίδα σκηνοθέτις Ελένα Πόποβιτς ταξιδεύοντας το 2012 από τη Σερβία για το Λος Αντζελες σε ένα ταξίδι ρουτίνας διάβασε τον βίο του αγίου και εμπνεύστηκε το σενάριο.

Τα φιλμ θα είναι στην αγγλική γλώσσα και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, σε διάφορα μέρη από όπου πέρασε ο άγιος Νεκτάριος, όπως η Χίος, την Κωνσταντινούπολη, τα Ιεροσόλυμα και η Αίγυπτος, από όπου ο φωτεινός ποιμένας εκδιώχθηκε με συκοφαντίες από τους εχθρούς του λόγω των αγαθών του έργων, για να φτάσει φτωχός στην Αθήνα και στη συνέχεια να ιδρύσει τη μονή στην Αίγινα.

Γυρίσματα θα γίνουν και στο δωμάτιό του στο Αρεταίειο Νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, το οποίο παραμένει ατόφιο και αποτελεί τόπο προσκυνήματος των πιστών.

Η διεθνής συμπαραγωγή θα έχει άρωμα Χόλιγουντ, καθώς οι Αμερικανοί casting directors και agents ήδη βρίσκονται σε συμφωνία με ονόματα της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής.

Η Μαρθίλια Σβάρνα, η νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός με κινηματογραφικές σπουδές στην Αμερική, θα ενσαρκώσει τον ρόλο της μοναχής Ευφημίας, η οποία ασκήτεψε στο μοναστήρι που ίδρυσε ο άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα.

Η μοναχή ήταν εκείνη που έκλεισε τα μάτια του αγίου Νεκταρίου, όταν κοιμήθηκε ασθενής με καρκίνο, κι εκείνη που στις 9 Νοεμβρίου του 1920 άφησε τα ρούχα του αγίου πάνω σε έναν παράλυτο κι εκείνος περπάτησε.

Τον παράλυτο αναμένεται να υποδυθεί ο Μίκι Ρουρκ, ενώ, όπως λέγεται, η παραγωγή φλερτάρει και με την Τζένιφερ Ανιστον αλλά και με τον Τζόναθαν Τζάκσον, ο οποίος έχει πολλάκις επισκεφτεί το Αγιον Ορος.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στις ΗΠΑ, ο οποίος έχει βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος το 2012.

Στα βραβεία Daytime Emmys του 2012 ο Τζάκσον ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πέμπτο Emmy της καριέρας του για τη σαπουνόπερα «Γενικό Νοσοκομείο» και ξεκίνησε την ευχαριστήρια ομιλία του κάνοντας τον σταυρό του με τον ορθόδοξο τρόπο, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ευχαριστώ τους μοναχούς στο Ορος Αθως που αδιάκοπα προσεύχονται για τη ζωή του κόσμου».

Τέλος, δεν αποκλείεται σε ρόλο συμπαραγωγού να δούμε και τον Τομ Χανκς, καθώς είναι γνωστές η αγάπη του για την Ορθοδοξία και η βαθιά του πίστη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα