Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Ράγισε το… φιλέ

Λένε πως στον λαμπερό κόσμο του lifestyle η σιωπή...

Λάνθιμος ανφάς και προφίλ σε 182 κλικ

Από τα Οσκαρ, στο φως των προβολέων της Στέγης!...

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Ο Ερμής χτυπά τα τύμπανα του πολέμου!

Ηχούν εκκωφαντικά τα τύμπανα του πολέμου εν όψει του σκληρού αστρολογικού φαινομένου που θα συμβεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κι έχει ταυτιστεί με σημαντικά και άγρια παγκόσμια γεγονότα, όπως συρράξεις, συγκρούσεις και κατάχρηση εξουσίας.

Η διέλευση του Ερμή, του ψυχοπομπού που έπαιρνε τις ψυχές από την Αχερουσία λίμνη μπροστά από τον Ήλιο, στις 14.00 ώρα Ελλάδος (ορατή και στη χώρα μας) με ολοκλήρωση στις 15.30 της ίδιας ημέρας συνδέεται άρρηκτα με τη ζωή και τον θάνατο.

Αυτό, σύμφωνα με την πολιτική και κοινωνική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, προκύπτει και από την πρόσθεση των αριθμών της συγκεκριμένης ημερομηνίας (11/11/2019) με άθροισμα τον αριθμό 33, γνωστό και ως δάσκαλο των δασκάλων.

Η διέλευση – έκλειψη του Ερμή πραγματοποιήθηκε τα έτη 1789 (συντέλεσε στην αρχή της Γαλλικής Επανάστασης με το σύνθημα «Ελευθερία, ισότης, αδελφότης») 1927, 1937, 1940, 1953, 1957 (ΕΟΚ), 1960, 1973 (άνοιξε τον δρόμο για την πτώση της χούντας), 1986 (Τσερνόμπιλ), 1993 (συνέπεσε με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη), 1999 (κραχ του Χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, σεισμοί με νεκρούς σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα), 2003 και 2006.

Επανάσταση

Η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers προβλέπει μεγάλες αλλαγές σε όλο τον πλανήτη: «Οι επαναστάσεις των λαών απέναντι στην παγκόσμια δικτατορία θα αλλάξουν τον πλανήτη και η αναμέτρηση Φωτός και Σκότους θα είναι στα στενά των… Δαρδανελίων»!

Η χώρα μας είναι αυτή που θα καθορίσει την αναγέννηση των λαών και της Ιστορίας. Όπως λέει ο Κωστής Παλαμάς, «Βοσκοί στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι. Στα όπλα, Ακρίτες. Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, καλαμαράδες και δημοσκόποι και μπολσεβίκοι, για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί».

Ασφυκτικός κλοιός από Μεταναστευτικό, σεισμούς και εκλογικούς αιφνιδιασμούς

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers, έρχεται αντιμέτωπη με μια μορφή πολέμου χωρίς όπλα, με ακραία καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες και σεισμούς, αλλά και πολιτικά φαινόμενα, όπως ανασχηματισμός της κυβέρνησης και πιθανός διπλός εκλογικός αιφνιδιασμός το 2020.

«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καλείται πλέον να λύσει το Μεταναστευτικό, το οποίο θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις επηρεάζοντας τις διπλωματικές σχέσεις, ενώ στην οικονομία υπάρχει βαθιά ανάσα. Η τρομοκρατία αναπτύσσεται στην Ευρώπη μαζί με φονικές καταστροφές, όπως έχω ήδη δημοσιεύσει σε προηγούμενα φύλλα της “Espresso» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει:

«Ο οπισθοδρομικός Ερμής συνδέεται γενικά με τις καταστροφές της επικοινωνίας και της τεχνολογίας, με νευρικό άγχος, καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και χαμένα αντικείμενα. Εντούτοις, προσφέρει φιλική κοινωνική επιρροή, επειδή βρίσκεται δίπλα στην Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ειρήνης. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι σε κατάσταση ροής κατά την οπισθοδρόμηση, οπότε αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων. Ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και άλλες μπορεί να είναι αναξιόπιστες ή ανέντιμες. Εάν πηγαίνετε σε ένα οδικό ταξίδι, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εκ των προτέρων συντηρήσει το αυτοκίνητό σας».

Η «πανσέληνος του πάγου» πυροδοτεί εξεγέρσεις

Στις 12 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται μια ισχυρή πανσέληνος σε ένα βίαιο ζώδιο Ταύρου – Σκορπιού, που είναι γνωστή και ως «πανσέληνος του πάγου». Οι εξεγέρσεις νέων θα αποτελέσουν αφετηρία για την αναγέννηση, ενώ δυναμώνουν ο φυλετισμός, ο εθνικισμός και άλλες προκαταλήψεις. Οι χρηματιστηριακές αγορές θα εξακολουθήσουν να είναι απρόβλεπτες, ενώ, σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ετοιμάζεται παγκόσμιο κραχ.

«Η Τουρκία είναι το κράτος που θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και από επιθέσεις. Η ίδρυση του κουρδικού κράτους σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας θα συνεχίσει να εκκρεμεί και να συζητείται ως τις 3 Δεκεμβρίου, όταν ο Δίας μπαίνει στο εμπορικό ζώδιο του Αιγόκερου για έναν κύκλο 12 μηνών. Το Κογκρέσο θα επιδιώξει με σθένος τη διαδικασία επιβολής. Ωστόσο, η Γερουσία των ΗΠΑ θα αποτελέσει το μπλοκάρισμα οποιασδήποτε αμφισβήτησης του προέδρου Τραμπ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.