Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Ράγισε το… φιλέ

Λένε πως στον λαμπερό κόσμο του lifestyle η σιωπή...

Λάνθιμος ανφάς και προφίλ σε 182 κλικ

Από τα Οσκαρ, στο φως των προβολέων της Στέγης!...

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Πάτος! Στην ουρά 5.000 Έλληνες για το «Big Brother»

«Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω» είχε γράψει η συγγραφέας Γαλάτεια Καζαντζάκη. Κι είχε απόλυτο δίκιο, καθώς οι αξίες της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται πως συνδέονται πλέον με το εύκολο χρήμα και τη γρήγορη δημοσιότητα. Κι αυτό με οποιοδήποτε τίμημα…

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια: στις 5.000 έφτασαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο «Big Brother», το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σκάι, κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Εύκολη λύση

Μόλις άρχισε να προβάλλεται το τρέιλερ και έγινε γνωστό ότι ο νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο της τάξεως των 100.000 ευρώ, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, το ίδιο και τα πληκτρολόγια, με τις αιτήσεις να στέλνονται μαζικά στο κανάλι του Φαλήρου.

Το γεγονός δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι μπροστά σε ένα τέτοιο ποσό είναι χιλιάδες οι Έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα να κλειστούν σε ένα σπίτι με ένα… μάτσο άλλους αγνώστους, όπου κάθε κίνησή τους θα καταγράφεται από τις κάμερες.

Την ώρα που κάποιοι κάνουν δύο και τρεις δουλειές προκειμένου να επιβιώσουν, μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας επιλέγει τη λύση της… κλειδαρότρυπας για να βγάλει λεφτά, φανερώνοντας -δυστυχώς- πως είμαστε… για κλάματα! Όπως ακούγεται, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του νέου «Big Brother» είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη (έχει γίνει εξπέρ στα… realities), ενώ πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να προσφέρουν γην και ύδωρ στον πρώτο οικοδεσπότη του reality επί ελληνικού εδάφους Ανδρέα Μικρούτσικο, για να επιστρέψει στη σύγχρονη βερσιόν του φιλόδοξου πρότζεκτ ως η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού».

Τα στούντιο

Να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες αναμένεται να κλειστεί και η συμφωνία με την παραγωγό εταιρία, που θα αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού του «Big Brother».

Σε περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος για να γίνει αυτό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου -το πολύ αρχές Μαρτίου-, οι Έλληνες συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, όπου ήδη υπάρχει έτοιμη η εγκατάσταση και η πολωνική βερσιόν του παιχνιδιού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Πάντως, η επιθυμία των στελεχών του Σκάι είναι η οικία του «Μεγάλου Αδελφού» να βρίσκεται στην Αττική, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετεί καλύτερα και άλλες εκπομπές του σταθμού, που θα τροφοδοτούνται με θέματα από το άγριο reality.
Ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος έχει τα Κάπα Studios, στα Σπάτα, θεωρείται από τους επικρατέστερους παραγωγούς για το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα.

Μόνο που σε περίπτωση που το αναλάβει, το σπίτι του «Big Brother» θα γειτονεύει πιθανότατα με το Διαφάνι, το χωριό της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, και ο Φίλιππος Βρυώνης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διαθέσει τα ιδιόκτητα στούντιό του στα Μελίσσια (Στούντιο Άλφα) για να δημιουργηθεί το σπίτι του «Big Brother».

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, αφού έχει δοθεί οδηγία από τους ιθύνοντες του Σκάι ν’ ανάψουν στο φουλ οι… μηχανές για την υλοποίηση του νέου «Big Brother». Περίπου δύο μήνες μετά την παρουσίαση του φετινού προγράμματος του καναλιού, όπου είχε γίνει λόγος για στρατηγική επένδυση στη μυθοπλασία, η «κλειδαρότρυπα» παίρνει και πάλι τη σκυτάλη μπας και ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη! Τώρα, πώς μπορεί να συνδυαστεί μια ποιοτική σειρά, όπως το «Λόγω Τιμής», με ένα trash reality, που βάζει τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων στην «κρεατομηχανή», είναι… άλλου παπά ευαγγέλιο, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.

Η «Espresso» λέει

Στον βωμό της τηλεθέασης κάποιοι επέλεξαν να επαναφέρουν στις οθόνες μας το πιο trash reality που έχει εισβάλει ποτέ στα σπίτια των Ελλήνων! Στην περίπτωση του reality όπου βασιλεύει η κλειδαρότρυπα, στ’ αλήθεια ως κοινωνία πιάσαμε πάτο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.