Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Από μια κλωστή η ζωή της Έρρικας Μπρόγιερ!

Το 2020 βρήκε την Έρρικα Μπρόγιερ να δίνει την πιο δύσκολη μάχη της.

Από τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Η σπουδαία χορεύτρια και τραγουδίστρια, αδελφή της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, με την οποία τραγούδησε σε πολλές ταινίες της Φίνος Φιλμ, και πρώτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά, εδώ και περίπου έναν μήνα ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά, με τη ζωή της -όπως μας μετέφερε πηγή από το περιβάλλον της- να κρέμεται πλέον από μια κλωστή.

Ήταν 8 Δεκεμβρίου όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε δημοσίως ότι λόγω προβλήματος υγείας η Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία συμμετείχε ως γκεστ στην παράσταση του θεάτρου Broadway, θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της.

Η είδηση ξάφνιασε τους συντελεστές της παραγωγής, που από την πρώτη στιγμή είχαν αγκαλιάσει με θέρμη την επιστροφή της στο σανίδι για τις ανάγκες της θεατρικής αναβίωσης του θρυλικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, στο οποίο είχε παίξει επίσης η ηθοποιός το 1969, υποδυόμενη την αδελφή της «Παριζιάνας», την Ελένη.

Η Μπρόγιερ με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην «Παριζιάνα»

Δυστυχώς, οι εξελίξεις για την πρώτη κυρία Βουτσά υπήρξαν ραγδαίες και δεν ήταν αυτές που όλοι ήλπιζαν. Έπειτα από πολλές εξετάσεις σε κεντρική κλινική της Αθήνας διαπιστώθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, η Έρρικα με δύναμη ψυχής και περίσσιο θάρρος παλεύει παλικαρίσια για τη ζωή της έχοντας στο πλευρό της τη μονάκριβη κόρη της Σάντρα, ενώ και ο Κώστας Βουτσάς έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υγεία της. Σημειώνεται πως η «Espresso» επικοινώνησε με τη Σάντρα Βουτσά, αλλά εκείνη δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

Το όνομα της 77χρονης πλέον Έρρικας Μπρόγιερ που δίνει μάχη στην Εντατική για να κρατηθεί ζωντανή απασχόλησε πάλι τα media το περασμένο καλοκαίρι, όταν έπειτα από αποχή 20 ετών αποφάσισε να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Αφορμή γι’ αυτό δόθηκε από την παράσταση «Η Παριζιάνα», που βασίζεται στο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ, το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους πριν από 50 χρόνια, με την ίδια να συμπρωταγωνιστεί με τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Κώστα Καρρά και τον Χρόνη Εξαρχάκο. Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στις 27 Νοεμβρίου, η Έρρικα δήλωσε τη χαρά της γι’ αυτή τη συμμετοχή, ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση τα πρώτα της βήματα.

Έρρικα Μπρόγιερ (δεξιά) με την αδελφή της Μαργαρίτα

Ο γάμος το 1965

«Μπήκα πολύ πιτσιρίκα στο επάγγελμα. Δουλεύαμε στα Αστέρια με τον Γιάννη Βογιατζή το 1961 μαζί με την αδελφή μου. Του κάναμε χορωδιακά. Ερχόταν ο καλός κόσμος και χορεύαμε με την ορχήστρα μας. Έρχεται τότε ο Μίμης Τραϊφόρος από το θέατρο Βέμπο και μας πρότεινε να βγούμε και στο θέατρο. Μας πήραν λοιπόν και κάναμε τρία διαφορετικά νούμερα με άλλα κοστούμια» είχε πει τότε για το θεατρικό ξεκίνημα των φημισμένων αδελφών Μπρόγιερ.

Το 1965 η Έρρικα παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά, φέρνοντας στον κόσμο τη μοναχοκόρη τους Σάντρα. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η ίδια είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον σπουδαίο ηθοποιό: «Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε: “Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται”. Τουλάχιστον ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε» είχε πει χαρακτηριστικά.

Μετά το διαζύγιό τους ο Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου, ενώ η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε τον Γιάννη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που -όπως είχε τονίσει δημόσια- ήταν πολύ διαφορετικός από τον κωμικό ηθοποιό. Εκείνος ήταν δημόσιος υπάλληλος, με καλή θέση και πολύ μορφωμένος. Ωστόσο, ο μεγάλος της έρωτας υπήρξε πάντα ο Κώστας. Μάλιστα, έχει παραδεχτεί πως, αν γύριζε πίσω τον χρόνο, πάλι τον δημοφιλή κωμικό θα προτιμούσε!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα