Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 σε ρόλο «μπαλαντέρ»

Μπαλαντέρ η Κατερίνα Καραβάτου για τον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού  τη βλέπουν σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από ριάλιτι μέχρι σόου, αλλά εκείνη θέλει μαγκαζίνο το 2026.

«Καταιγίδα» Κόνι Μεταξά

«Χείμαρρος» η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Fipster, κατά κόσμον Φίλιππου Ιωάννου.

Ο γιος των Παύλου – Μαρί Σαντάλ ποζάρει με νέο λουκ στο...

Jetsetter και γαλαζοαίματος, με look μοντέλου και πολλές, όπως φαίνεται κατακτήσεις, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες κλέβει την παράσταση στα φλας των παπαράτσι.

Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ με τη «σκοτεινή» δράση του 40χρονου Κινέζου (video)

Ανατριχίλα προκαλεί το εφιαλτικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Αρχή Ελέγχου Νοσημάτων της Ουχάν αντί να ελέγξει μπορεί και να «γέννησε» σε επιστημονικό εργαστήριο την τρομακτική πανδημία του νέου κορονοϊού, που σπέρνει τον θάνατο και τον πανικό σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» το κουβάρι των αποκαλύψεων για την αρχή του κακού ξετυλίγεται μέσα από ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 7 λεπτών, που προβλήθηκε λίγες μέρες πριν «σκάσουν» τα πρώτα κρούσματα στην κινεζική Ουχάν!

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, η κάμερα ακολουθεί-δείχνει τον Κινέζο ιολόγο Τιάν Τζουνχούα σε μια «σκοτεινή» αποστολή σε σπηλιές με νυχτερίδες, στην επαρχία Χουμπέι. Στα πλάνα που κόβουν την ανάσα, (το αίμα μας πάγωσε την ώρα που βλέπαμε το ντοκιμαντέρ), ο ιολόγος, μαζί τον επιστήμονα-συνεργάτη του (σ.σ. δεν κατονομάζεται), φορώντας ολόσωμες ειδικές στολές προστασίας, μπαίνει σε σπηλιές και πιάνει με ειδική απόχη νυχτερίδες. Στη συνέχεια, με εργαλεία και με χειρουργική μεθοδικότητα αφαιρεί από τα θηλαστικά ιστούς και αίμα, εκφράζοντας μάλιστα on camera τους φόβους του γι’ αυτό που κάνει, τόσο για την ασφάλεια του ίδιου όσο και του πληθυσμού.

Το νέο ντοκιμαντέρ που αναζωπυρώνει το εφιαλτικό σενάριο του εργαστηριακού λάθους, ακόμα και αυτό της ηθελημένης χρήσης του ιού ως βιολογικού όπλου, έχει τον τίτλο «Νεολαία στην Άγρια Φύση: Αόρατος Υπερασπιστής» και εντάσσεται σε μια σειρά από ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει το έργο νέων Κινέζων επιστημόνων. Την παραγωγή του υπογράφει το σάιτ China Science Communication, το οποίο ανήκει στην «Εταιρία Για την Επιστήμη και την Τεχνολογία».

Το επίμαχο επεισόδιο που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο, λίγες μόλις εβδομάδες πριν να εμφανιστούν τα κρούσματα στην Ουχάν, παρακολουθεί την καθημερινότητα του Τιάν, που περνάει τις μέρες του στις υγρές και σκοτεινές σπηλιές για να πιάσει νυχτερίδες για την ερευνητική του δουλειά. Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών είναι βοηθός επικεφαλής τεχνικός του Τμήματος Απολύμανσης και Απεντόμωσης του Δημοτικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Ουχάν. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο Κινέζος επιστήμονας λέει χαρακτηριστικά: «Δουλεύω στον τομέα της συλλογής και κατηγοριοποίησης δειγμάτων ιών και είμαι ο αμυντικός σε μια αόρατη γραμμή άμυνας» εξηγώντας τη δουλειά του. «Οι νυχτερίδες είναι φορείς διάφορων ιών. Μπορεί κάποιος να βρει τους περισσότερους ιούς που ευθύνονται για ανθρώπινες ασθένειες σε αυτές» λέει, μάλιστα με ανατριχιαστικά προφητικό τρόπο.

Εξομολογείται δε ότι συχνά νιώθει φόβο κατά τη διάρκεια τέτοιων ερευνητικών εξόδων, που μπορούν να διαρκέσουν μέρες. «Μπορώ να νιώσω τον φόβο. Τον φόβο των λοιμώξεων και τον φόβο να χαθώ. Ο φόβος με κάνει να κάνω κάθε βήμα με άκρα προσοχή» προσθέτει. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο εν λόγω ερευνητής έχει επισκεφτεί δεκάδες σπηλιές στο Χουμπέι και έχει μελετήσει πάνω από 300 φορείς ιών τα τελευταία δέκα χρόνια. «Ελπίζω ότι αυτά τα δείγματα ιών θα χρησιμοποιηθούν μόνο στην επιστημονική έρευνα και δεν θα χρησιμοποιηθούν στην πραγματική ζωή» λέει, εγείροντας ερωτηματικά. Τι μπορεί να τον κάνει να φοβάται ότι αυτοί οι ιοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πραγματική ζωή;

Τα σενάρια του βιολογικού πολέμου πλέον φαντάζουν πιο αληθινά από ποτέ, την ώρα μάλιστα που δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Κίνα για συγκάλυψη σε ό,τι αφορά την πηγή αλλά και το πραγματικό μέγεθος της πανδημίας στη χώρα. Μάλιστα, γιατρός από την Ουχάν, που ήταν μεταξύ των πρώτων που έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, έχει εξαφανιστεί. Η δρ. Αι Φεν φέρεται να είχε δεχθεί σκληρές επικρίσεις από τους αξιωματούχους του νοσοκομείου της Ουχάν, όταν ανέβασε φωτογραφία ασθενή, χαρακτηρίζοντας αυτός που έχει «κορονοϊό SARS». Οι δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχει συλληφθεί.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Οι σταρ του Χόλιγουντ και του πενταγράμμου που δοκίμασαν ό,τι ναρκωτικό υπάρχει

Την ώρα που οι συγγενείς της Πάρις Τζάκσον συνεχίζουν να έχουν βάσιμες ανησυχίες ότι θα κυλήσει ξανά στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ο γιος των Παύλου – Μαρί Σαντάλ ποζάρει με νέο λουκ στο πλευρό της Katie Connelly

Jetsetter και γαλαζοαίματος, με look μοντέλου και πολλές, όπως φαίνεται κατακτήσεις, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες κλέβει την παράσταση στα φλας των παπαράτσι.





Μποζουκια Αθηνα