Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Ράγισε το… φιλέ

Λένε πως στον λαμπερό κόσμο του lifestyle η σιωπή...

Λάνθιμος ανφάς και προφίλ σε 182 κλικ

Από τα Οσκαρ, στο φως των προβολέων της Στέγης!...

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Πρώην υπουργός του Σύριζα χωρίζει για μια μελαχρινή

Ροζ σκάνδαλο στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ

«Μη ρωτάς, μη ρωτάς, έρωτας είναι η αιτία. Μη ρωτάς, μη ρωτάς, έρωτας είναι κι όχι αστεία». Ερωτας, λοιπόν, κι όχι αστεία -όπως τραγουδούσε κάποτε η Γλυκερία- στον ΣΥΡΙΖΑ, στο πιο ερωτικό κόμμα της Βουλής…

Σπουδαίος και άλλοτε τρανός υπουργός, από αυτούς που χαρακτηρίζουμε «πρωτοκλασάτους», έδωσε τέλος στον γάμο του και ερωτεύτηκε νεαρή πολιτεύτρια, ορμώμενη από περιοχή της νότιας Ιταλίας.

Μάλιστα η μελαχρινή αγαπημένη του πρώην υπουργού ήταν κάποτε υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η σχέση τους, που μετρά περίπου έναν χρόνο, γεννήθηκε μέσα στα όργανα του κόμματος κυρίως την εποχή που ήταν σε εξέλιξη οι προεκλογικές και άλλες διαδικασίες για τις πολλαπλές εκλογές του 2019.

Οι δυο τους κατάγονται, χωρίς να έχουν γεννηθεί εκεί, από όμορους νομούς. Ο πρώην υπουργός, γνωστός για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα και του στιλ του, είχε πολύχρονο γάμο με αλλοδαπή σύζυγο, που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της μόλις έμαθε τον έρωτά του για τη νεαρή μελαχρινή.

Πολύκροτο ειδύλλιο

Όμως, το «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» και έτσι ο χρόνος έκανε -και κάνει- τη δουλειά του σχεδόν αθόρυβα. Φυσικά, όλοι στο παρασκήνιο γνωρίζουν και συζητούν για το νέο πολύκροτο ειδύλλιο, που τίναξε στον αέρα μια οικογένεια με παιδιά, αλλά ο «πρωτοκλασάτος» νυν βουλευτής ζει… στον παράδεισο.

Εκείνη μάλιστα αφήνει… διαδικτυακά του στίγματα στη σελίδα της στα social media (φιγουράρει η φωτογραφία του), όπου, εάν παρακολουθήσει κανείς τον τρόπο συμπεριφοράς της αλλά και εκφοράς του λόγου της, θα διαπιστώσει πολύ μεγάλες ομοιότητες με αυτές του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που ο συγκεκριμένος πολιτικός -στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα- δεν είχε δώσει δείγματα συμπάθειας προς τις μελαχρινές. Αντιθέτως, όλοι είχαμε ακούσει κάποτε από τον ίδιο, μάλιστα από του βήματος της Βουλής, να τονίζει τον θαυμασμό του για τις ξανθιές και μάλιστα τις ξανθιές-φωτιά! Φαίνεται όμως ότι τελικώς αυτή τη φωτιά τη βρήκε στη νεαρή πολιτεύτρια με τα «σπαστά» ελληνικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...