Αγκαλιασμένοι στον θάνατο!

Το τραγικό φινάλε του Γιάννη και της συζύγου του Καλλιόπης που πνίγηκαν μέσα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει για το καλοκαίρι στο χωριό Αμφιθέα.

Σκηνές από την αρχαία Πομπηία, όπου ζευγάρια πέθαναν σφιχταγκαλιασμένα προτού καν προλάβουν να αντιδράσουν στη φονική μανία της φύσης, εκτυλίχθηκαν στο χωριό Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, όπου ένας 42χρονος και η 38χρονη σύζυγός του συνάντησαν μαζί τον θάνατο, όταν τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν το σπίτι τους!

Ο Γιάννης και η Καλλιόπη είχαν νοικιάσει το σπίτι όπου βρέθηκαν νεκροί για να περάσουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Όμως δεν φαντάζονταν ότι θα ερχόταν μια μέρα που το θερινό «καταφύγιό» τους θα γινόταν ο τάφος τους! Όταν ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή το βράδυ του Σαββάτου, το ποτάμι το οποίο βρισκόταν σε απόσταση λίγων μέτρων από το σπίτι του ζευγαριού υπερχείλισε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα.

Έψαχναν τρόπους να σωθούν

Από τη μανία των ορμητικών νερών του ποταμού, τα οποία έφτασαν σε κάποια σημεία τα τρία μέτρα, δεν γλίτωσε ούτε το αγαπημένο ζευγάρι, που, βλέποντας τα λασπόνερα να εισβάλλουν με ορμή μέσα από τα κουφώματα και τα παράθυρα του σπιτιού του, πανικοβλήθηκε και άρχισε να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους για να σωθεί.

Όμως οι πόρτες ασφαλείας και τα κάγκελα που υπήρχαν γύρω από το σπίτι δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο διαφυγής, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν σύντομα την προσπάθεια και να αφεθούν στη μοίρα τους, βαδίζοντας αγκαλιασμένοι προς τον θάνατο! Στην αρχή, οι συγγενείς του 42χρονου Γιάννη και της 38χρονης Καλλιόπης δεν έβαλαν με το μυαλό τους το κακό, καθώς υπέθεσαν ότι δεν «έπιαναν» τα κινητά τηλέφωνά τους, εξαιτίας του γεγονότος ότι στο σημείο όπου είναι χτισμένο το σπίτι δεν υπάρχει καλό σήμα κινητής τηλεφωνίας. Καθώς περνούσαν, όμως, οι ώρες και το ζευγάρι δεν έδινε σημεία ζωής, ανησύχησαν και αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην Αμφιθέα.

Ήταν ήδη αργά

Αφού πέρασαν μέσα από τόνους λάσπης, κατάφεραν προχθές το απόγευμα να φτάσουν έξω από το σπίτι που είχαν νοικιάσει οι αγαπημένοι τους και τότε είδαν το αυτοκίνητό τους παρκαρισμένο, με αποτέλεσμα να καταλάβουν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έστειλαν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι.

Όταν, όμως, οι διασώστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο και την 38χρονη σύζυγό του, καθώς είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή. Όπως είπαν συγκλονισμένοι οι άνθρωποι που βρήκαν τους άτυχους παραθεριστές, το ζευγάρι δεν πρόλαβε καλά καλά να αντιδράσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.