Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026

«Να μ’αγαπάς»: Ο Ορφέας αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Άννα

. Η Σοφία ξεμπροστιάζεται πως είχε στήσει ψεύτικο τεστ και ο Θεόφιλος τη διατάζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

Το καρδιοχτύπι του Αντώνη Ρέμου για τη μητέρα του

Από το νοσοκομείο βγήκε η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η μεγάλη αδυναμία του δημοφιλoύς τραγουδιστή, η γλυκύτατη Ελένη Πασχαλίδη, της οποίας το όνομα έχει δώσει και στην όμορφη 11χρονη μοναχοκόρη του, καρπό του γάμου του με τη σχεδιάστρια μόδας Υβόννη Μπόσνιακ.

«Porto Leone»: Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα την εγκυμοσύνη της Λένας

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Porto Leone: Στη γειτονιά...

Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέφει με την πρώτη εκπομπή για το 2026, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA.

Ο συζυγοκτόνος της Πρέβεζας σκορπά τον τρόμο τρία χρόνια μετά το φονικό! «Θα σας σκοτώσω»

Από την Εύα Παπαδάτου

Να σπάσει τα ισόβια θα επιχειρήσει ο συζυγοκτόνος που ένα μοιραίο βράδυ του Ιουνίου του 2017 σκότωσε με φρικτό τρόπο τη σύζυγό του, μητέρα μιας κορούλας 3 ετών τότε, χτυπώντας τη με σκεπάρνι μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας! Η άτυχη 27χρονη Λιάνα Λαζάρου πάλευε επί έναν μήνα να κρατηθεί στη ζωή, αλλά κατέληξε λόγω λοίμωξης αφήνοντας ορφανό το κοριτσάκι της.

Τρία χρόνια μετά, και αφού τον Μάιο του 2018 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ο 37χρονος -σήμερα- νταής ευελπιστεί να τύχει μικρότερης ποινής στη δίκη σε δεύτερο βαθμό, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, ο χαροκαμένος πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας αποκαλύπτει ότι η οικογένεια δέχεται σωρεία τηλεφωνικών απειλών από τον φυλακισμένο γαμπρό του, ο οποίος απειλεί πως αν βγει έξω, θα τους σκοτώσει!

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε γι’ αυτό το αγγελούδι» είπε στο protothema.gr ο ηλικιωμένος και πρόσθεσε πως η εγγονή του -που είναι σήμερα 6 ετών- συνεχίζει να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, καθώς όταν έγινε το τραγικό περιστατικό ήταν μέσα στο σπίτι και τη στοιχειώνουν φρικιαστικές αναμνήσεις!

Η επίθεση στην όμορφη κοπέλα από τον Αγιο Σπυρίδωνα Αρτας έγινε το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017 μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πέτρα Πρέβεζας. Η Λιάνα βρισκόταν με μια φίλη της και την κορούλα της, όταν κάποια στιγμή όρμησε έξαλλος στο σπίτι ο σύζυγός της. Καβγάδισαν άγρια και τότε η φίλη της Λιάνας άρπαξε το παιδί και έτρεξαν να κρυφτούν. Οταν το ζευγάρι έμεινε μόνο του, ο 34χρονος άρπαξε ένα σκεπάρνι και χτύπησε την 27χρονη πολλές φορές στο κεφάλι και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η κοπέλα είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι σοβαρά τραύματα, τα οποία οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία. Λίγες ημέρες μετά βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της ηπειρώτικης πόλης, όπου προσβλήθηκε από ιό και κρίθηκε αναγκαία η επαναδιακομιδή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν τα κατάφερε, όμως, και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Τότε, ο πατέρας της Λιάνας είχε αποκαλύψει πως η κόρη του είχε ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, αλλά εκείνος εξοργίστηκε και είχε προσπαθήσει να την πνίξει. Επίσης, η ξαδέρφη της είχε αναφέρει ότι η 27χρονη είχε φύγει για έναν μήνα από το σπίτι της, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει, γιατί ο άντρας της την εκβίαζε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της.

Τον Μάιο του 2018 ο δράστης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων σε ισόβια κάθειρξη, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για το άγριο έγκλημα, τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη. Ωστόσο, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα ψώνια με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του μετά τις αγορές του.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Λύγισε» η Ναταλί Κακκαβά: «Τι περνάω, Φαίη, μου λένε να σηκωθώ να φύγω γιατί είμαι ανεπιθύμητη»

Η Ναταλί Κακκαβά καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» λύγισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Τι συνέβη;

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...