Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Νοικάρης στραγγαλιστής! Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο από το Μπανγκλαντές που «καθάρισε» ηλικιωμένο ζευγάρι

Από την Εύα Παπαδάτου

Στην κεντρική Ελλάδα επικεντρώνονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών, καθώς φαίνεται ότι εκεί κατάφερε να φτάσει ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.
Αμέσως μετά το έγκλημα με θύματα έναν 82χρονο και την 79χρονη σύντροφό του, ο 22χρονος Μπανγκλαντεσιανός φέρεται ότι αναχώρησε από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά, απ’ όπου θα κατευθυνόταν προς τη βόρεια Ελλάδα σε μια προσπάθεια να χάσει τα ίχνη του η Αστυνομία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στη Λαμία, όπου πιθανολογείται ότι βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα παντού και «χτενίζουν» κάθε σημείο της ευρύτερης περιοχής με σκοπό να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό αλλοδαπό, που αρχικά στραγγάλισε με ένα πουκάμισο και στρίμωξε σε βαλίτσα το πτώμα του άτυχου 82χρονου και κατόπιν αφαίρεσε με τον ίδιο τρόπο και τη ζωή της 79χρονης στραγγαλίζοντάς τη με ένα μαντίλι.

Χρωστούσε αρκετούς μήνες

Το διπλό φονικό, που θυμίζει ταινία θρίλερ, έχει ταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα. Ολα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η άτυχη 79χρονη αναζητούσε στη γειτονιά τον 82χρονο σύντροφό της. Ο ηλικιωμένος είχε πάει στο σπίτι που νοίκιαζε από την άτυχη γυναίκα ο 22χρονος, για να του ζητήσει τα ενοίκια που χρωστούσε στη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, της χρωστούσε αρκετούς μήνες και, παρά τις πιέσεις της να την εξοφλήσει, εκείνος δεν έδινε ούτε ευρώ.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο αλλοδαπός λογομάχησε με τον ηλικιωμένο και τον στραγγάλισε με ένα πουκάμισο (!) ενώ στη συνέχεια κατάφερε να χώσει μέσα σε μία… βαλίτσα το άψυχο σώμα του! Μετά βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της 79χρονης, που βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων. Οταν εκείνη γύρισε άπρακτη από την έρευνα που έκανε στη γειτονιά ψάχνοντας τον 82χρονο, τη στραγγάλισε με ένα μαντίλι. Στη συνέχεια ερεύνησε ανενόχλητος το σπίτι και άρπαξε ένα ποσό γύρω στα 10.000 ευρώ που έκρυβε η σπιτονοικοκυρά!

Προτού αποκαλυφθούν οι φρικτές δολοφονίες, ο αλλοδαπός έφυγε με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο 22χρονος είχε προσχεδιάσει το διπλό φονικό, καθώς γνώριζε τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής.

Έσβησε τα ίχνη του

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έδρασε αστραπιαία και να ευνοήθηκε από τις ώρες αναχώρησής τους. Πάντως, φρόντισε να εξαφανίσει πλήρως τα ίχνη του απενεργοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο και κάθε προφίλ που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πτώμα της 79χρονης βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και λίγες ώρες μετά εκδόθηκε silver alert για τον σύντροφό της, τον οποίον αναζητούσε εναγωνίως η κόρη του. Η παρουσία αστυνομικών γύρω από το σπίτι της 79χρονης ήταν συνεχής από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, οπότε η κόρη του 82χρονου άρχισε να ψάχνει τον πατέρα της.

Τελικά λίγες ώρες μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας, η δυσοσμία οδήγησε τις Αρχές στη μακάβρια αποκάλυψη. Ο 82χρονος βρέθηκε στραγγαλισμένος και δεμένος πισθάγκωνα μέσα στη βαλίτσα, στο σπίτι όπου διέμενε ο Μπανγκλαντεσιανός και βρίσκεται πίσω από αυτό του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Δυστυχώς, οι Αρχές έχασαν πολύτιμο χρόνο καθώς η 79χρονη δολοφονήθηκε την Παρασκευή και βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι ο δολοφόνος είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να διαφύγει από την Κρήτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα