Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Βόμβες» από «Κόρο» – Ασημακόπουλο! Με εντολή της παραγωγής το θεατρικό για τον Ντάφυ και ο γυμνισμός

Η παραγωγή του «Survivor» και ο Ατζούν έκαναν «πιόνια» τους παίκτες.

«Βόμβα μεγατόνων» στο τηλεοπτικό τοπίο έριξαν παίκτες του πολυδιαφημισμένου «Survivor» που μας σερβίρισε ο Τούρκος παραγωγός και κολλητός του Ερντογάν, Ατζούν Ιλιτζαλί και άπαντες περιμένουν την παρέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, εκτός κι αν τα μέλη του είναι στις ξαπλώστρες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι στήθηκε στις πλάτες των τηλεθεατών, που πλήρωναν και από την τσέπη τους για να στέλνουν τα sms στήριξης στους αγαπημένους τους παίκτες!

Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι έβγαλαν στη φόρα όλα όσα γίνονταν στο reality επιβίωσης του Σκάι και το οποίο απέφερε χιλιάδες ευρώ από διαφημιστικά έσοδα τόσο στους λογαριασμούς του καναλιού όσο και στην Acun Media. Οι δύο «Amigos» είπαν ευθαρσώς πως πολλά από τα πλάνα ήταν στημένα κατόπιν εντολής της παραγωγής! Από τις περίφημες γυμνές βουτιές των Μπόγδανου, Καλύβα, Ασημακόπουλου και Κόρομι, μέχρι το περιβόητο θεατρικό που στήθηκε στην παραλία για να διακωμωδήσουν τον Τριαντάφυλλο λίγο μετά την αποχώρησή του!

Οι άνθρωποι, δηλαδή, του Ατζούν κάθονταν και «μαγείρευαν» πρόσωπα και καταστάσεις, με στόχο την τηλεθέαση, και το κοινό έτρωγε αμάσητο το «κουτόχορτο»! Και όλα αυτά με στόχο την αύξηση της τηλεθέασης, άρα των τηλεοπτικών εσόδων! Και οι παίκτες τι έκαναν; Μεταμορφώθηκαν σε «πιόνια» του Ατζούν και έπαιζαν ρόλους, κοροϊδεύοντας στην ουσία τους τηλεθεατές και όσους τούς στήριζαν να παραμείνουν στο παιχνίδι, πληρώνοντας και στέλνοντας sms; Ασημακόπουλος και Κόρο αποκάλυψαν ότι κάποια (;) πράγματα που έζησαν στο reality δεν ήταν και τόσο… real όσο φάνταζαν!

Στις κάμερες

Ο πρώτος που άρχισε τον χορό των αποκαλύψεων ήταν ο Κόρομι, που είπε ευθαρσώς μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες: «Το θεατρικό στον Τριαντάφυλλο ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση». Τα λεγόμενα του «Κόρο» επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό», στην οποία ήταν καλεσμένος. «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης» είπε και, προβληματισμένος και στενοχωρημένος, έριξε και τη χαριστική βολή: «Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας!»

Δηλαδή, οι παίκτες και η παραγωγή τα έκαναν πλακάκια; Για να περάσουν μηνύματα για το body shamimg ή για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης; Το συμπέρασμα; Προφανώς οι τηλεθεατές πιάστηκαν κορόιδα. Κάποιοι εξ αυτών ταυτίστηκαν με χαρακτήρες και έδιναν από το υστέρημά τους και για να συνεχίσουν να το βλέπουν χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συνέβαινε στον Αγιο Δομίνικο. Τώρα, βέβαια, που έμαθαν είναι αργά! Ή τουλάχιστον ας είναι υποψιασμένοι για το επόμενο «Survivor»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...