Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το «GNTM» και το θέατρο στο πορνό

Παίζει σε ροζ ταινία της Sugarbabes.tv

Από τις πασαρέλες του «Greece’s Next Top Model», στο θέατρο και στις… ταινίες πορνό, και μάλιστα έχοντας ως παρτενέρ τον σύντροφό της!

Ολα αυτά τα πικάντικα μόνο στη χώρα μας μπορούν να συμβούν, ειδικά με παίκτες που έχουν παίξει κατά καιρούς σε realities και μετά έχουν ανοίξει τα… φτερά τους και σε άλλους, πιο… καλλιτεχνικούς ορίζοντες! Μπορεί με την πρώτη ανάγνωση το όνομα Χριστίνα Ανδρεάδου να μην σας λέει κάτι, όμως ο ξανθός πειρασμός «πρωτοσυστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το reality μοντέλων της Βίκυς Καγιά! Η ίδια πέρασε από τις οντισιόν του «GNTM», αλλά κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι των wannabe top models!

Τότε μάλιστα η Ανδρεάδου είχε ξεσπάσει μιλώντας στην «Espresso» εναντίον της κριτικής επιτροπής, που απαρτιζόταν από τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, κατακεραυρώνοντας τους κριτές και την παραγωγή του reality:

«Ολο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, προκαλώντας σάλο!

Ολο αυτό το πανηγύρι δεν την αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με τη showbiz και τον χώρο του μόντελινγκ! Αντιθέτως άρχισε να φλερτάρει και με την υποκριτική και, χάρη στο πείσμα και το ταλέντο της, κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου! Αυτή δε την περίοδο παίζει με τον θίασο του Μαυρικίου στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», που θα κάνει μάλιστα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στην παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός»

Το υποκριτικό της ταλέντο, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso», δεν περιορίζεται στη θεατρική σκηνή αλλά και στο πλατό της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών SugarBabes.tv, που φέρει την υπογραφή της βραβευμένης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Ιννας Ιννάκι!

Η Χριστίνα Ανδρεάδου, λοιπόν, πέταξε τα ρούχα της και μεταμορφώθηκε σε… κουνελάκι, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της ερωτική ταινία με τον τίτλο «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα», η οποία κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες στο site της Sugarbabes.tv!

Με τον σύντροφό της Nek Junior τα δίνει όλα στο πορνό «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα»

Η ίδια, μάλιστα, για να νιώθει πιο άνετα μπροστά στις κάμερες έχει για παρτενέρ στο σεξ το αγόρι της, που παίζει με το ψευδώνυμο Nek Junior! Τα γυρίσματα, όπως μάθαμε, έγιναν σε βίλα στην Καβάλα (δεν ξέρουμε τώρα αν ο… συνειρμός ήταν τυχαίος αναφορικά με την περιοχή όπου έγιναν τα γυρίσματα) και το μοντέλο-ηθοποιός ξεπέρασε το αρχικό της τρακ και ξεδίπλωσε γρήγορα το ταλέντο της στις ερωτικές περιπτύξεις, οι οποίες ήταν σκληρές!

Ηταν δε τέτοιος ο ενθουσιασμός της από αυτή την εμπειρία, που ανυπομονεί να ξαναγυρίσει ταινία πορνό, διευρύνοντας μάλιστα και τους… ορίζοντές της, μια και θέλει να δοκιμάσει μπροστά στις κάμερες και λεσβιακό σεξ! Μπορεί λοιπόν να την έχασε η Βίκυ Καγιά και το «GNTM», όμως την κέρδισε η Ιννάκι και το πορνό!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα