Τέλος η τηλεόραση για την Καινούργιου; «Ετοιμάζω σύντομα κάτι, θέλω να είμαι επιχειρηματίας»

«Δεν θέλω να κάνω για πολλά χρόνια ακόμα τηλεόραση»

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης έκανε μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις.

«Δε ξέρω τι με έχει πιάσει τελευταία αλλά λέω πως δε θέλω να κάνω για πολλά ακόμα χρόνια τηλεόραση. Θα κάνω κάποια ακόμα χρόνια σίγουρα γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω αλλά μετά θέλω να είμαι επιχειρηματίας.

Ετοιμάζω κάτι με καλλυντικά από το εξωτερικό, πολύ σύντομα αυτό θα ανακοινωθεί, μαζί με την ιδιοκτήτρια μιας άλλης εταιρίας. Θα ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών και να την πάω σε όλο τον κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα παντρεύεται με ηθοποιό της σειράς «Άγιος έρωτας»

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η προσωπική ζωή του Νεκτάριου Νικολόπουλου, περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Λάσπα.

Η άγνωστη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη – «Δεν ήταν πατέρας για μένα»

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει μία κόρη την οποία...

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.