Η Βαλέρια Κουρούπη πόζαρε αγκαλιά με τον αδελφό της, Βίκτωρα. Η ηθοποιός έχει σχέση λατρείας με τον αδελφό της και πάντα βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» είχε μιλήσει πως είναι για μια χωρισμένη γυναίκα να μεγαλώνει το παιδί της. «Σε αυτή τη χώρα που ζούμε που δεν σε βοηθά κανείς και τίποτα στην κάθε ημέρα με τα παιδιά σου, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις να ακουμπήσεις κάπου και συναισθηματικά ούτε πρακτικά κι οικονομικά αν είσαι μόνη.

Είναι ακραίο, δεν υπάρχει ούτε μισό επίδομα κι ούτε πρακτική βοήθεια. Ή αν ο άλλος πρέπει να εργάζεται -που εργάζεται γιατί ποια έχει την πολυτέλεια να μεγαλώνει παιδιά και να μην εργάζεται όταν είναι και μόνη της μάλιστα-
νομίζω ότι είναι πολύ σκληρές οι πρακτικές συνθήκες για μια μαμά ή έναν μπαμπά που μεγαλώνουν μόνοι το παιδί τους».
