Μια στιγμή που «λύγισε» αλλά και συγκίνησε βαθιά. Ο Άρης Μουγκοπέτρος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή του, πιάνει ξανά το αγαπημένο του κλαρίνο και αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.
Με ένα βίντεο γεμάτο συναίσθημα, ο ίδιος έγραψε: «Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», κάνοντας τους φίλους και τους θαυμαστές του να «λυγίσουν». Η εικόνα του να παίζει ξανά μουσική, παρά τις δυσκολίες, είναι ίσως το πιο δυνατό μήνυμα αντοχής και επιμονής.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μετά τον ακρωτηριασμό από κροτίδα το Πάσχα του 2025, ο μουσικός πάλεψε σκληρά για να σταθεί ξανά στα πόδια του – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε και στο επίκεντρο δικαστικής περιπέτειας, από την οποία όμως αθωώθηκε πανηγυρικά.

Παρά τα όσα πέρασε, ο ίδιος παραμένει ψύχραιμος και αποφασισμένος. Στόχος του; Να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στις πίστες και στη μουσική που αγαπά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
