Πέθανε η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε αναίσθητη σε πισίνα και δεν επανήλθε

Σε κώμα από τις 11 Απριλίου η πρωταγωνίστρια των «Τα πορφυρά ποτάμια» – Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε σε πισίνα γυμναστηρίου στο Παρίσι. Από τις 11 Απριλίου νοσηλευόταν σε κώμα, δίνοντας μια δύσκολη μάχη για τη ζωή της που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσαν οι κόρες της, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια όχι μόνο μιας σημαντικής καλλιτέχνιδας, αλλά κυρίως της μητέρας τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η ηθοποιός έκανε προπόνηση στην πισίνα και εντοπίστηκε ξαφνικά χωρίς τις αισθήσεις της κάτω από το νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε βυθισμένη για περίπου τρία έως τέσσερα λεπτά, πριν λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο σπεύσουν να τη βοηθήσουν.

Άμεσα της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, με ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Παρά τις προσπάθειες όλων, η κατάστασή της κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη από την πρώτη στιγμή.

Η Νάντια Φαρές έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Τα πορφυρά ποτάμια», αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στον γαλλικό κινηματογράφο. Οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τις συνθήκες του περιστατικού να αποδίδονται σε ατύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».