Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συγκινεί για τα 13α γενέθλια της κόρης της – «Σαν σήμερα έγινα πρώτη φορά μανούλα»

Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Νάγια και η ημέρα που της άλλαξε τη ζωή για πάντα

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, Νάγιας, η οποία έκλεισε τα 13 της χρόνια.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της, θυμίζοντας πως σαν σήμερα, την Πρωτομαγιά του 2013, έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Με λόγια γεμάτα αγάπη και συγκίνηση, μίλησε για την κόρη της, τονίζοντας πόσο καθοριστική ήταν εκείνη η μέρα για την ίδια, αλλά και πόσο ιδιαίτερη είναι η Νάγια για την οικογένειά τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Θέμης Σοφός, έχει αποδείξει πολλές φορές πως η οικογένεια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

«Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια έγινα για πρώτη φορά μανούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τη γέννηση της κόρης της, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της για το πώς έχει μεγαλώσει.

Η Νάγια, όπως αποκάλυψε, ήταν από την πρώτη στιγμή ένα δυναμικό παιδί – κάτι που, όπως είπε με χαμόγελο, ταιριάζει απόλυτα με την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Μια ημέρα γεμάτη συναισθήματα, αναμνήσεις και ευγνωμοσύνη για την παρουσιάστρια, που γιορτάζει όχι μόνο τα γενέθλια της κόρης της, αλλά και τη στιγμή που έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...