Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ζούγκλα στο νησί των κοσμικών

Εσπασαν στο ξύλο επιχειρηματία της Μυκόνου, τον λήστεψαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο  Νύχτα τρόμου και σε βίλα! Φίμωσαν τους ιδιοκτήτες και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μύκονο, που έχει γίνει πλέον έρμαιο των συμμοριών! 

Τόσο οι επιχειρηματίες του νησιού των ανέμων όσο και οι VIPs επισκέπτες, μεταξύ των οποίων μοντέλα, ηθοποιοί και άλλοι celebrities, έχουν χάσει τον ύπνο τους από τα κρούσματα ληστειών και κλοπών, αλλά και τα περιστατικά βίας που καταγράφονται καθημερινά! Το βράδυ της Δευτέρας έζησε στιγμές τρόμου ο συνιδιοκτήτης του γνωστού beach bar SantAnna στην παραλία Παράγκα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χάρης Καραμεσίνης αναχώρησε λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας από το μαγαζί του, που φέτος έχει γίνει πόλος έλξης για δεκάδες κοσμικούς και σταρ της εγχώριας showbiz. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από το SantAnna με κατεύθυνση προς το σπίτι του, στην περιοχή Τούρλος, όπου τον περίμενε η σύζυγός του. Μόλις έφτασε στον προορισμό του, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε ανυποψίαστος προς την κατοικία του.

Μέσα σε δευτερόλεπτα πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του τέσσερα ή πέντε άγνωστα άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με μανία! Μόλις τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν το χρυσό ρολόι του, μάρκας Rolex, και το πορτοφόλι του, και εξαφανίστηκαν. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο Χάρης Καραμεσίνης έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και στη συνέχεια σύρθηκε προς την πόρτα του σπιτιού του για να ειδοποιήσει τη σύζυγό του. Εκείνη, σοκαρισμένη, κάλεσε αμέσως βοήθεια και ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου. Ομως, λόγω της κατάστασής του, διακομίστηκε στην Αθήνα στις 5 τα ξημερώματα προκειμένου να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον επιχειρηματία, φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το πιθανότερο είναι ότι τα χτυπήματα δεν προκλήθηκαν από γυμνό χέρι, αλλά από βαρύ αντικείμενο, που μάλλον ήταν σιδερογροθιά!

Για τη ληστεία διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο νησί των ανέμων για να τους εντοπίσουν, καθώς πιθανολογείται πως δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν από τη Μύκονο. Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί και το κίνητρο της επίθεσης, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν επρόκειτο απλώς για ληστεία ή αν το θύμα είχε διαφορές με κάποιον. Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το νησί, όταν συμμετείχε στην ανέγερση εμπορικού κέντρου στον περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου. Τότε το οικοδόμημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την Πολεοδομία, αλλά τελικά αποπερατώθηκε και δόθηκε σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία στον Χάρη Καραμεσίνη, τον απόλυτο τρόμο έζησε και ένα ζευγάρι επιχειρηματιών στην περιοχή Φανάρι. Αγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο της βίλας όπου διέμεναν και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν άρπαξαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 16.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα