Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ψυχώ με τον γιο του Πρέκα

Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και φέρεται ότι έχει διαπράξει πάνω από 50 επιθέσεις σε γυναίκες

Με ανοιχτό το στόμα άφησε τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας το δράμα του γνωστού ηθοποιού Κώστα Πρέκα, ο γιος του οποίου συνελήφθη χθες από τις αστυνομικές Αρχές μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι τη γρονθοκόπησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν μαζί με το παιδί της στην πλατεία Χαλανδρίου. 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Θ. ΠΑΝΟΥ – Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο 34χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, φέρεται ότι έχει διαπράξει πάνω από 50 βίαιες επιθέσεις σε γυναίκες!

Μάλιστα, τα τελευταία 10 χρόνια έχει εγκλειστεί σε νοσηλευτικά ιδρύματα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή έπειτα από εντολή του εισαγγελέα. Στην τελευταία επίθεσή του το μεσημέρι του Σαββάτου άρχισε να χτυπάει χωρίς λόγο μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κόρη της στην πλατεία του Χαλανδρίου. Γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος για να προστατέψει την άτυχη μητέρα και ο γιος του Κώστα Πρέκα τράπηκε σε φυγή. Ομως, τελικά συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο Σταύρος Τερίκογλου ήταν αυτόπτης μάρτυρας της βίαιης επίθεσης του γιου του γνωστού πρωταγωνιστή σε βάρος της ανυπεράσπιστης γυναίκας και περιγράφει στην «Espresso» τις στιγμές τρόμου που βίωσε η άτυχη μητέρα.

«Εγώ ήμουν στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου το μεσημέρι του Σαββάτου και περίμενα έναν φίλο μου, που είχαμε ραντεβού. Εκείνη τη στιγμή άκουσα κάποιες φωνές ακριβώς από πίσω μου και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Βλέπω έναν άνδρα να έχει πιάσει από τα μαλλιά μια κοπέλα, η οποία είχε δίπλα της και ένα μικρό κοριτσάκι, περίπου τριών χρόνων, και να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο. Πολύ δυνατά χτυπήματα!» περιγράφει χαρακτηριστικά.

Οσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό «πάγωσαν» από τη βιαιότητα της επίθεσης και προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη.

«Με το που είδε ότι κάποιος τον πλησιάζει, σπρώχνει την κοπέλα -την οποία σε εκείνο το σημείο την είχε γονατίσει, καθώς αυτή προστάτευε και το παιδάκι της- και φεύγει σε κάποια σκαλιά. Τον κυνήγησα και άρχισε και έτρεχε στον δρόμο, δίπλα από τα αυτοκίνητα. Μου ξέφυγε και γύρισα να δω αν η κοπέλα είναι καλά» πρόσθεσε. Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η περίπτωση του γιου του πασίγνωστου ηθοποιού είναι γνωστή στην Αστυνομία και δεν είναι η πρώτη φορά που την απασχολεί με παρόμοιες επιθέσεις.

Στο ψυχιατρείο

Κάθε φορά που συλλαμβάνεται ύστερα από κάποια καταγγελία οδηγείται στο ψυχιατρείο για ολιγοήμερη νοσηλεία και μετά τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά του επανέρχεται όταν σταματάει να παίρνει τα χάπια του κι έτσι αρχίζει ξανά να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες, τις οποίες χτυπάει, ενώ ταυτόχρονα τις βρίζει και τις φτύνει!

Ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια ότι είχε έναν γιο -32 ετών τότε-, τον οποίο βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται οποιαδήποτε απόφασή τους. Οι δυο τους, ωστόσο, δεν διατηρούν επαφές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα