Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Η (καυτή) Βραζιλιάνα που ψηφίζει Ελλάδα

Η 25χρονη τραγουδίστρια Δαλιδά έχει πάθος με τη «στρογγυλή θεά» και την εγκληματολογία

«Χωρίς εσένα» τραγουδά η σούπερ σέξι Δαλιδά Γκουτιέρεζ και φέρνει τον… καύσωνα! Η 25χρονη Βραζιλιάνα ζει στην Ελλάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και σχεδιάζει να παρακολουθήσει live το Μουντιάλ. Αλλωστε γίνεται φέτος στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Πώς θα μπορούσε να το χάσει;

«Θέλω πολύ να πάω και το προγραμματίζω ήδη. Μακάρι να τα καταφέρω» λέει στην «Espresso», συμπληρώνοντας όμως ότι σε περίπτωση ποδοσφαιρικής συνάντησης της Ελλάδας με τη Βραζιλία θα υποστηρίξει τη χώρα της. «Το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο επιλέγω Βραζιλία. Σε όλα τα υπόλοιπα ψηφίζω Ελλάδα. Και στους άντρες. Διαλέγω με χίλια τους Ελληνες».

Η Δαλιδά γεννήθηκε στην πόλη Κουριτίμπα, όπου ο πατέρας της υπήρξε δήμαρχος για ένα διάστημα. Οταν οι γονείς της χώρισαν, η μητέρα της παντρεύτηκε ξανά, με έναν Ελληνα, και η Δαλιδά την ακολούθησε στη χώρα μας σε ηλικία έξι χρόνων. Εκτοτε δεν έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. «Επειδή μεγάλωσα εδώ, έχω αποκτήσει ελληνική νοοτροπία και ύστερα από τόσα χρόνια αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα απ’ ό,τι Βραζιλιάνα. Ακόμη και με τη μητέρα μου ελληνικά μιλάμε πια» συνεχίζει η τραγουδίστρια, που έκανε το ντεμπούτο της στην πίστα σε ηλικία 16 ετών, σε σχήμα του Πάνου Κιάμου. Στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα των Goin’ Through, όπου κυρίως χόρευε στα βιντεοκλίπ. Μέσω του Νίκου Βουρλιώτη γνώρισε τον σημερινό μάνατζέρ της Χρήστο Τερζίδη.

Φανατική του «CSI»

«Τα καλλιτεχνικά μού άρεσαν πάντα. Μάλιστα για ένα διάστημα παρακολούθησα και μαθήματα υποκριτικής. Ωστόσο το μεγάλο μου όνειρο ήταν να ασχοληθώ με την εγκληματολογία. Βλέπω φανατικά “CSI” και θεωρώ αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Δυστυχώς, δεν με πήραν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή δεν έχω ελληνική υπηκοότητα» αναφέρει.

Κάποια στιγμή η μοίρα τής έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. «Είχα ένα τροχαίο με τη μηχανή μου και έμεινα για έξι μήνες στο κρεβάτι. Εκείνη την περίοδο μου τηλεφώνησε ο Χρήστος Τερζίδης και μου πρότεινε να γίνω μέλος σε ένα γκρουπ. Εκανα κάποια ντέμο και προχωρήσαμε. Το γκρουπ δεν έγινε τελικά, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα τον παραγωγό του Stan, τον Μάνο από τους Snap Your Fingaz, με τον οποίο συνεργάστηκα σε δύο τραγούδια». Το πρώτο, με τίτλο «Λίγο ακόμα», κυκλοφόρησε πέρυσι κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Πρόσφατα βγήκε και το δεύτερο, το οποίο λέγεται «Χωρίς εσένα» και διαθέτει σέξι βιντεοκλίπ. «Εκανα μαθήματα pole dancing για τις ανάγκες του clip, αλλά σε γενικές γραμμές -ως Βραζιλιάνα- έχω τον ρυθμό μέσα μου και μπορώ να χορέψω τα πάντα» λέει.

Δεν είναι όμως μόνο ο χορός και το τραγούδι που της αρέσουν. «Τρελαίνομαι να παίζω PlayStation, να κάνω σκοποβολή και να βλέπω ποδόσφαιρο. Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και παλιότερα πήγαινα συνέχεια στο γήπεδο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω… χαλαρώσει».

Οσο για τον έρωτα; Δηλώνει single από επιλογή. «Δεν μου λείπουν οι προτάσεις, αλλά διανύω μια περίοδο που μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Περνάω ωραία» λέει.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...