Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Στη Μεγαλόχαρη της Τήνου ο Κυριάκος!

Την Παναγία της Τήνου επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης...

Με ψυχικά τραύματα ο Αρης Μουγκοππέτρος: «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω»

Την αμφιβολία του σχετικά με το εάν θα συνεχίσει...

Η Ελέτσι φόρεσε το στέμμα της, αγκάλιασε τον αγαπημένο της και έσβησε...

Η «μαύρη γαζέλα» της εγχώριας showbiz έσβησε κεράκια και...

Χώρισε το διασημότερο ζευγάρι των γερμανικών μέσων ενημέρωσης

Διαζύγιο παίρνει το διασημότερο λεσβιακό ζευγάρι των γερμανικών μέσων ενημέρωσης προκαλώντας περισσότερα δημοσιεύματα ακόμη και από τον ρομαντικό γάμο τους.

Όταν η δημοσιογράφος του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD Ανε Βιλ και η σύζυγός της, οικονομική συντάκτρια και εκδότρια του περιοδικού «Ada» Μίριαλ Μέκελ, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, έπιασε φρενίτιδα τον γερμανικό Τύπο για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του σπιτιού τους.

Στην αρχή, όπως αναφέρει η «Bild», η Βιλ, που εργάζεται στο Βερολίνο, και η Μέκελ, που εργάζεται κυρίως στην Ελβετία και στο Ντίσελντορφ, κρατούσαν μυστική την ερωτική σχέση τους, ώσπου το 2007 έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους. Ο γερμανικός Τύπος τις «ερωτεύτηκε» αμέσως και άρχισε να τις αποκαλεί «το διασημότερο γυναικείο ζευγάρι της χώρας» ή το πιο «επιτυχημένο» και «πιο ισχυρό λεσβιακό ζευγάρι». Το 2016 οι δύο δημοσιογράφοι παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων, με τα δεκάδες δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πολύ ρομαντική τελετή.

Κεραυνός εν αιθρία

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι δύο γυναίκες προστάτευαν σαν κόρη οφθαλμού την προσωπική ζωή τους. Όλοι έψαχναν να ανακαλύψουν τι έφταιξε. Ακόμη και η έγκυρη και αυστηρή «Suddeutsche Zeitung» προσπάθησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα «τι είχε συμβεί πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του σπιτιού τους», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι έμειναν με την απορία, καθώς η Βιλ και η Μέκελ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα δώσουν εξηγήσεις ούτε θα συζητήσουν την ιδιωτική ζωή τους. «Ούτε (επικαλέστηκαν) ασυμβίβαστες διαφορές ούτε φιλικό διαζύγιο, παρά μόνο μια λέξη: χωρίσαμε» έγραψε η «Suddeutsche Zeitung» σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και γιατρός στην οικογένεια Πολάκη

Είχε τη δικηγόρο, τώρα απέκτησε και τη γιατρό του...

Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου ανέμελοι στην glam Μύκονο

Φούντωσαν πάλι οι φήμες, όχι μόνο περί έρωτα, αλλά...

Summer in Βουλιαγμένη για την «αδελφή» της Χριστίνας Ω

Αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, η jetsetter...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Οι εναλλακτικές αποδράσεις επωνύμων χωρίς φρου φρου

Αρκετοί Ελληνες celebrities το φετινό καλοκαίρι επιλέγουν εναλλακτικούς προορισμούς...