Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

Αποκαλύψεις από 39χρονη, την οποία ο Επστάιν είχε στείλει για δώρο στον Άντριου

Έτοιμη να καταθέσει ενόρκως στο FBI σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου δηλώνει η γυναίκα που πρώτη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και ενέπνευσε τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς να μιλήσει δημόσια για σεξουαλική κακοποίησή της στα 17 της από τον «γαλαζοαίματο» φίλο του Τζέφρι Επστάιν.

Η 39χρονη Τζοχάνα Στζόμπεργκ είχε υποστηρίξει το 2007 ότι το 2001 ο Τζέφρι Επστάιν την είχε στείλει «να διασκεδάσει» τον πρίγκιπα Άντριου στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου στη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας φέρεται ότι την είχε βάλει να καθίσει στα γόνατά του και χούφτωσε το στήθος της χρησιμοποιώντας μια κούκλα που του έμοιαζε.

Η 39χρονη Τζοχάνα Στζόμπεργκ

Μετά την καταστροφική για τον ίδιο συνέντευξη του Άντριου στο BBC, η οποία προκάλεσε την απομάκρυνσή του από τα πριγκιπικά καθήκοντά του, η Στζόμπεργκ αποφάσισε να βγει ακόμη μια φορά μπροστά. Σύμφωνα με τη «Mirror» δήλωσε πρόθυμη να δώσει ένορκη κατάθεση στο FBI και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη στενή σχέση του Άντριου με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του. Σκοπεύει να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο που τη «στρατολόγησε» ο Επστάιν και τη χρησιμοποίησε σαν σεξουαλικό «δώρο» για φίλους του, ανάμεσα στους οποίους και ο Άντριου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.
spot_img
spot_img