Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025

Τρίο της επιτυχίας με «Πατρόν» και «Ντέρτι»

Αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος  και οι...

Οι άλλοτε κολλητοί Καινούργιου και Κοκλώνης «χώρισαν» και διαδικτυακά

Κατερίνα Καινούργιου VS Νίκος Κοκλώνης! Εκαναν... unfollow ο ένας...

Νέος κύκλος «GNTM» με Τάμτα και Μαγγίρα σε ρόλους-κλειδί

Σε ρόλους-κλειδί θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Πέτρος Πέλκας: «Το δικό μας βραβείο είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου»

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, λίγο πριν από...

Ξεσπάθωσε ο άτακτος Ντομίνγκο

Σε ιπποτικές αβρότητες που αντιμετωπίζονται διαφορετικά στις μέρες μας αποδίδει ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που του καταλογίζουν.
Πάνω από 20 γυναίκες που έχουν συνεργαστεί με τον 78χρονο τον έχουν κατηγορήσει, μεταξύ άλλων, για αγγίγματα και ξαφνικές προσπάθειες φιλιού, αλλά και για εκδίκηση σε βάρος της καριέρας τους όταν απέρριπταν τις σεξουαλικές προτάσεις του.

Ο Ισπανός θρύλος της όπερας δήλωσε στη διαδικτυακή εφημερίδα El Confidencial ότι νιώθει δυνατός παρά τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτηρίζει «εφιάλτη», και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συνεχίσει τις εμφανίσεις του τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021, οπότε και τελειώνουν οι προγραμματισμένες παραστάσεις του.

«Δεν φέρθηκα απρεπώς»

Ο τενόρος, αν και δεν αρνήθηκε αυτά που αναφέρουν οι γυναίκες σε βάρος του, επιμένει ότι δεν φέρθηκε ποτέ απρεπώς. Εξήγησε ότι οι Ισπανοί είναι από τη φύση τους «ζεστοί, τρυφεροί και στοργικοί». «Εχω κάνει αβρότητες, αλλά πάντα στα όρια που επιβάλλουν ο σεβασμός, η ευαισθησία αλλά και το να είσαι κύριος» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Ντομίνγκο παραιτήθηκε από την όπερα του Λος Αντζελες, όπου ήταν γενικός διευθυντής από το 2003, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από τους υπευθύνους της όπερας για τυχόν απρεπή συμπεριφορά του. Ο τενόρος υποστηρίζει ότι του έχουν φερθεί άδικα.

«Ενιωσα πρόωρα δικασμένος και καταδικασμένος» τόνισε, ενώ επέμεινε ότι δεν πρόσφερε ποτέ ρόλο σε αντάλλαγμα ερωτικής χάρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συνέντευξη την παραχώρησε λίγες μέρες πριν από το ανέβασμα της όπερας του Τζουζέπε Βέρντι «Ναμπούκο» στο Palau de les Arts, στη Βαλένθια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Επέτειο 10 χρόνων γάμου γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Δέκα χρόνια γάμου συμπλήρωσε γνωστή δημοσιογράφος και μοιράστηκε δημόσια μια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.
spot_img
spot_img