Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Survivor: Οργιάζουν οι φήμες ότι η Κάτια αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Survivor» (video)

Θρίλερ με την παραμονή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο «Survivor».

Θα ξεπεράσει, άραγε, το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Διάσημους ή ξέμεινε από δυνάμεις και θα μαζέψει τα μπογαλάκια της για να επιστρέψει στην Ελλάδα;

Η απουσία της δυναμικής παίκτριας από το συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Τετάρτης και οι on camera δηλώσεις της από την παραλία που προηγήθηκαν, ότι θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά το σώμα της δεν υπακούει πια, σε συνδυασμό με την απόφαση της παραγωγής να μην υπάρξει τελικά αποχώρηση από τους Διάσημους αυτή την εβδομάδα, δημιούργησαν ένα… όργιο φημών ότι η 24χρονη νικήτρια του περσινού «GNTM» έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης του Σκάι.

«Το θέμα υγείας της Κάτιας επιμένει και θα περιμένουμε τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών. Περιμένουμε να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της και να δούμε πότε και αν μπορεί να συνεχίσει στο “Survivor”» σημείωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιανός, θέτοντας ξεκάθαρα ακόμη και θέμα επιστροφής του γνωστού μοντέλου στην Αθήνα.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός αυτοάνοσου νοσήματος που την ταλαιπωρεί. Εχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν η Κάτια μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι!» ανέφερε χθες στο «Ευτυχείτε!» συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, φανερώνοντας και μια άλλη πτυχή του θέματος: ότι δηλαδή, ακόμη και να επιλέξει να αγωνιστεί ξανά η Ταραμπάνκο, μπορεί να μην της το επιτρέψουν οι γιατροί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα