Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Στον θρόνο της η Καινούργιου! Λιάγκας – Σκορδά είδαν πάλι την… πλάτη της

Λίγο κράτησε η χαρά των ΣκορδάΛιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1! Ο τυφώνας Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε μια ημέρα κατάφερε να αλλάξει την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη, μετά την κοινή πρεμιέρα του διαζευγμένου ζευγαριού τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1 που κέντρισε, όπως φαίνεται, την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Η παρουσιάστρια του Open έχει καταφέρει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών στην πρωινή τους ψυχαγωγία και αυτό γιατί η εκπομπή της «Ευτυχείτε» είναι σχεδόν η μόνη που έχει πρωτογενές ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι της βρίσκονται παντού ακόμη και με την πανδημία.

Δεύτερη μέρα λοιπόν που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί στην τηλεοπτική αρένα και η θεαματικότητα έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021. Η πρωτιά στο δυναμικό κοινό άλλαξε χέρια…

Ξεκίνησε λάθος

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση με 16,3% στο δυναμικό κοινό και ακολούθησαν οι Λιάγκας – Σκορδά με 15,2%, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με 14,7%. Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε τέταρτη με 11,3%.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκέντρωσε 10,8%, το μαγκαζίνο «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ» -η Καραβάτου έλειπε από το τιμόνι της εκπομπής λόγω νοσηλείας της στο νοσοκομείο- 10,1%, ενώ το «Πάμε Δανάη» του Mega, παρόλο που φιλοξένησε την καταγγελία-φωτιά της Ζέτας Δούκα, έφτασε το 7,7%.

Οπως και να έχει, Σκορδά και Λιάγκας πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξουν μια ολόκληρη εκπομπή που ξεκίνησε πολύ λάθος φέτος -σε επιλογή ατόμων- μπροστά από τις κάμερες. Πάντως το χθεσινό περιστατικό με την Εβελίνα Παπούλια να καταγγέλλει τη Φαίη για κιτρινισμό, καθώς της έκοψε τη δήλωση στον αέρα σχετικά με το θέμα Κιμούλη – Δούκα, προκαλεί μάλλον αρνητικές εντυπώσεις.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα