Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σπόιλερ «φωτιά» για τις «Άγριες μέλισσες»! Ο Κωνσταντής «καρφώνει» τον Δούκα

Για τον έρωτα της Δρόσως ο Κωνσταντής θα προδώσει μέχρι και τον ίδιο του τον πατέρα!

Nέο σοκαριστικό σπόιλερ για τις «Άγριες μέλισσες» με τον γιο του Δούκα να τον καρφώνει στην Ελένη, αποκαλύπτοντας τα υποχθόνια σχέδιά του για τον συνεταιρισμό στο Διαφάνι! Η Λενιώ θα τον πιστέψει και θα σώσει τον συνεταιρισμό και το βιος των κατοίκων του χωριού! Η ερωτική σχέση λοιπόν του Κωνσταντή και της Δρόσως δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή ανάμεσα στις δύο οικογένειες Σεβαστών και Σταμίρηδων.

Ο Νικηφόρος θα τους πιάσει στα πράσα και θα ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στα δύο αδέρφια με βρισιές και απειλές. Η Ασημίνα θα ενημερωθεί γι’ αυτό το περιστατικό από ξένο άνθρωπο και θα νιώσει για ακόμη μια φορά μετέωρη.

Ο Μπάμπης λοιπόν θα δει τη Δρόσω και τον Κωνσταντή μαζί, με αποτέλεσμα να τρέξει ξανά δίπλα στην αγαπημένη του Ασημίνα, για να την προστατέψει και να της πει να προσέχει τον μικρό Σέργιο. Εκείνη, έξαλλη, δεν θα διστάσει να κατηγορήσει τη Δρόσω για ύπουλη συμπεριφορά, προκειμένου να πάρει στα χέρια της το παιδί με τη βοήθεια του Κωνσταντή.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει! Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα πέσουν από τα σύννεφα με αυτή τη σχέση και θα κάνουν τα πάντα για να την αποτρέψουν. Η πρώτη θα τρελαθεί και θα απαγορεύσει στον γιο της να ξαναδεί τη Δρόσω, αφού γάμος έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να γίνει.

Αντίστοιχη αντίδραση, και πιο σκληρή, θα έχει και η Ελένη στο άκουσμα αυτής της σχέσης! Εναντιώνεται με δριμύ τρόπο και θα ανοίξει πόλεμο στο παράνομο ζευγάρι. Ο Κωνσταντής τότε κάνει την κίνηση ματ! Προσεγγίζει την Ελένη και για να της αποδείξει πως έχει τίμιες προθέσεις για τη μικρή της αδερφή της αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με τα σχέδια που κάνει ο Δούκας μαζί με τον Νικηφόρο για τον συνεταιρισμό!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα