Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Οι 13+1 παίκτες εισέβαλαν στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Τη στιγμή που το «Survivοr» του Τούρκου Ιλιτζαλί καταρρίπτει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο, o ANT1 ρίχνει το μεγάλο του όπλο, τη «Φάρμα», που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα στη βραδινή ζώνη.

Ο αχυρώνας
Η κουζίνα της «Φάρμας»

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από το εσωτερικό της «Φάρμας» και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοφιλείς παίκτες που μπήκαν χθες στο σπίτι είχαν μαζί τους και κάποια αντικείμενα με ιδιαίτερη για εκείνους σημασία.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος
Βασίλης Μαντζουράνης

Ειρήνη Κολλιδά
Θανάσης Πάτρας

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε μαζί του έναν σταυρό και ένα προσευχητάριο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ένα κομποσκοίνι και ένα κρεμαστό λαιμού, ο Θανάσης Πάτρας μία ζωγραφιά της κόρης του, η Σοφία Παυλίδου μία μικρή κούκλα, η Ειρήνη Κολιδά ένα αρκουδάκι του παιδιού της και η Μαρία Μιχαλοπούλου σκουλαρίκια με συναισθηματική αξία. Ολοι οι παίκτες είχαν στη βαλίτσα τους πετσέτες, παπούτσια, κάλτσες, πουλόβερ, εσωθερμικά, κολάν και μαγιό.

Κωνσταντίνος Μακρής
Μαρία Θωμά

Μαρία Μιχαλοπούλου
Μαρία Σπυροπούλου

Μάλιστα, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για όσα τον περιμένουν στο βουκολικό reality: «Ρεύμα δεν θα έχει σίγουρα, αλλά ευτυχώς θα έχουμε θέρμανση! Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει συν τις άλλοις να μαγειρεύουμε. Ολοι μας πήραμε συγκεκριμένα πράγματα σε έναν σάκο με είδη ατομικής υγιεινής. Οταν είπα στην κόρη μου, που είναι 8 ετών, ότι θα πάω σε ένα reality, μου είπε πως χαίρεται που θα πάω στο… “Survivor”. Τα έχει μπερδέψει λιγάκι και τις τελευταίες δύο μέρες δεν μου μιλούσε. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου μού είπε “η μικρή σ’ αγαπάει”, έτσι όμορφα και μπαίνω στο παιχνίδι με καλή ψυχολογία» ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας λίγο προτού αρχίσει τις αγροτικές του περιπέτειες.

Μαρία Τοτόμη
Μιχάλης Ιατρόπουλος

Παναγιώτης Χατζόπουλος

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα δείξουν τις αγροτικές τους ικανότητες είναι οι Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κωνσταντίνος Μακρής, Μαρία Σπυροπούλου, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτης Χατζόπουλος και Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Σοφία Παυλίδου
Στράτος Τζώρτζογλου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα