Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

«Survivor»: Ο Καλίδης «καρφώνει» τον Παππά – «Εκτός από ηθοποιός είναι και καλός σκηνοθέτης»

Ο Πάνος Καλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it» μετά την αποχώρησή του από το «Survivor» και μίλησε για όλους και για όλα γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι κάτι που δεν πιστεύω ότι το έζησα και έμεινα 12 εβδομάδες εκεί. Περίμενα ότι δεν θα αντέξω πάνω από έναν μήνα. Γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα, τον έζησα σε πολύ άσχημες συνθήκες και καταστάσεις που το μυαλό και το σώμα έχει αδυνατίσει και βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης. Προσπάθησε το ένα μέρος του μυαλό να κουμαντάρει το άλλο. Από τη μία ήθελα να πω πράγματα που με ενοχλούσαν και από την άλλη έλεγα “άραξε είμαστε σε συνθήκες που κανείς δεν είναι ο εαυτός του”. Φίλτραρα πολύ τα πράγματα. Επειδή περνούσα δύσκολα, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση και να ζορίσω και τους συμπαίκτες μου. Όλοι εκεί μέσα ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες, σκεφτόμασταν και αναλύαμε τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο».

Δεν παρέλειψε όμως να ρίξει τις σπόντες του κατά του Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης Παππάς εκτός από ηθοποιός στο επάγγελμα ήταν και καλός σκηνοθέτης. Έφτιαχνε και σενάρια. Όπως το να μην τρέξει σε κάποιο αγώνισμα εκείνος και ο Chris για να επιλέξει η άλλη ομάδα εμένα και να χάσουμε. Όπως κι έγινε. Έπαιξα από δυο φορές με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο και έχασα. Και με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο πιο αδύναμος παίκτης που έχασε ήταν ο Πάνος Καλίδης, όπως κι έγινε. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Όσο για τις στρατηγικές των συμπαικτών του είπε: «Όσο ήμουν μέσα διαφωνούσα με τα παιδιά που είχαν τακτική και δεν λειτουργούσαν αυθόρμητα. Όταν τα παιδιά έρχονταν στο συμβούλιο με έτοιμο το σενάριο, ότι θα πω αυτό που έγινε πριν από δυο μέρες. Τι θα πουν, πώς θα δικαιολογήσουν τον εαυτό τους, για να δημιουργήσουν ένα θέμα και μια ένταση».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα