«8 Λέξεις»: Ο Έκτορας δίνει τελεσίγραφο στον Αιμίλιο – Δείτε απόσπασμα (video)

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» ο Άκης ζηλεύει για τα κρυφά ραντεβού της Αποστολίας και αποφασίζει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του.

Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα. Η Ηλιάνα μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της. Η Βικτώρια πηγαίνει στη Ναυσικά να συζητήσουν το θέμα του Άγγελου.

Ο Έκτορας, χωρίς καν να κρατάει πλέον τα προσχήματα, πηγαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και τον εκβιάζει με τα στοιχεία που έχει, για να σταματήσει το σφυροκόπημα στον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας υπογράφει το προσύμφωνο με τη Σύνθια. Ο Άκης βγαίνει με την Αποστολία και η πρόταση που θα της κάνει θα την αφήσει άναυδη! Η Αποστολία την απορρίπτει και τον σοκάρει με την αντίδρασή της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.