Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Survivor»: Ο Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του και για την κόντρα του με τον James Καφετζή

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την αποχώρησή του από το «Survivor» και για την κόντρα του με τον James Καφετζή.

«Εγώ περίμενα ότι οι πιθανότητες να φύγω είναι απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενες δηλώσεις μου που έλεγα πως “μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα πάει σπίτι για να φάει το αρνί”. Τελικά είμαι εγώ αυτός.

Θα τον ακούω στα όνειρά μου αυτόν τον ήχο. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους να ήθελαν να φύγω. Δεν ξέρω τι έγινε μόλις έφθασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι για την αποχώρησή μου.

Ήταν περισσότερο κίνητρο να φέρω τον James σε μια μονομαχία, παρά να φθάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση ήταν σίγουρος ο τελικός, αν έφευγα εγώ τότε… Έφθασα τα πράγματα στην κορύφωση και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρηση ήταν ότι παράγινε η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να πω και το όνομα του James.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας και ο James είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά, περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Εγώ έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να “κόβει τα γόνατα”. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στο στόμα τους και στο μυαλό τους και στον ύπνο τους. Είμαι σίγουρος γ’ αυτό».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός. Πίστευα ότι όλα τα παιδιά γνώριζαν καλά τους κανόνες και πως αυτός που θα χάσει είναι αυτός που δεν θα έχει ψυχραιμία. Ο Παππάς ήταν πάντα ο παίκτης που ήταν ψύχραιμος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση, αν την έκανε θα τη χρησιμοποιούσα μετά εναντίον του».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η κόντρα με τον James αποκάλυψε: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο.

Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα