Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«8 Λέξεις»: Ο Φρίξος και Έλλη παντρεύονται – Δείτε απόσπασμα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση.

Ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα, ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης με την Ιφιγένεια πείθουν την έξαλλη Κατερίνα ότι πρέπει να έρθει κι αυτή στον γάμο.

Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Η Ολυμπία αναρρώνει από την απεργία πείνας ενώ ο Σίμος βρίσκεται στο πλευρό της. Μετά από μία επεισοδιακή μέρα, ο Φρίξος και η Έλλη επιτέλους φτάνουν στην εκκλησία για τον γάμο. Μετά την αποκάλυψη του Έκτορα, ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος μαζί του. Η Ελισάβετ ρίχνει «άκυρο» στον Παύλο και του λέει ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να βγαίνουν.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...