Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ο Αιμίλιος Χειλάκης επιστρέφει στην TV με ρόλο-έκπληξη στις «Άγριες μέλισσες»

Από τη θρυλική σειρά του Mega «Το νησί» ως Μανώλης Βανδουλάκης, στο σίριαλ-φαινόμενο «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1! Δέκα χρόνια έχουμε να δούμε τον γοητευτικό ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη στη μικρή οθόνη και μας έχουν λείψει τόσο η παρουσία του όσο και το υποκριτικό του ταλέντο!

Αλλά να που ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη τον έπεισαν να επιστρέψει στο μαγικό κουτί με ρόλο- έκπληξη. Ενός πολύ κακού ανθρώπου, όπως έκαναν και με τον Βασίλη Μπισμπίκη και έπεσαν διάνα με τον ρόλο του ως Μάνου Βόσκαρη.

Η αγαπημένη σειρά πλησιάζει στο μεγάλο της φινάλε για φέτος, οι συγκλονιστικές εξελίξεις προχωρούν ραγδαία, αλλά νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες την τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης θα έχει καθοριστικό ρόλο και θα κάνει τη ζωή στο Διαφάνι αφόρητη, με τον τρίτο κύκλο να διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας.

Στη Λάρισα

Ολα αρχίζουν όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη, ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει στο Διαφάνι, μόνοι τους πια, χωρίς τα παιδιά τους, που τους έχουν γυρίσει την πλάτη, αποφασίζουν να αποχαιρετήσουν το μικρό χωριό και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σχεδιάζει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση, ενώ παραχωρεί το αρχοντικό του σε ανθρώπους της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή.

Ενας νέος άνθρωπος του καθεστώτος είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης (ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε) και τον οποίο θα υποδυθεί ο Χειλάκης!

Οπως ξέρουμε ως τώρα, την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή! Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα