Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Η Χατζίδου «έπεσε» και έβαλε ξανά μπικίνι

Εχασε πέντε κιλά και φόρεσε μπικίνι! Η οικοδέσποινα του...

Δάφνη Καραβοκύρη: «Ένα μεγάλο restart στη ζωή μου ήταν ο τρίτος καρκίνος...

Η Δάφνη Καραβοκύρη παραβρέθηκε στο νέο επεισόδιο του vidcast...

«Ποντικοί» άρπαξαν «χρυσά» ρολόγια από τη βίλα του πρώην της Μπέλλα

Ενα από τα μεγαλύτερα «χτυπήματα» που έχουν καταγραφεί ποτέ...

Συσκέψεις στον Alpha για το νέο πρόγραμμα – Το ψάξιμο για δυνατό πρωινό και οι αλλαγές

Κοσκίνισμα!

Ζυμώσεις επί ζυμώσεων και στον Alpha, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν τώρα «πλάθεται», για να πουληθεί σαν ζεστό ψωμάκι στους τηλεθεατές!

Ποιο είναι το ρεζουμέ των συζητήσεων και των συσκέψεων στη διοίκηση προγράμματος του καναλιού; Οτι η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει στην πρωινή ζώνη, η Τατιάνα Στεφανίδου μετακομίζει για άλλες ζώνες, μάλλον απογευματινές, ενώ μία δεύτερη ευκαιρία δίνεται από το κανάλι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Pop Up», και πάλι το μεσημέρι, με στόχο να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό που θα της ασκήσουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη Μενεγάκη την ίδια πάντα ώρα.

Οσον αφορά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy day» ενδέχεται να αρχίζει λίγο νωρίτερα και να τελειώνει λίγο νωρίτερα, ώστε να χωρέσει αμέσως μετά ένα φρέσκο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αξιοποιώντας και το δυνατό lead in της Σταματίνας.

Ο Alpha, ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε φέτος στη μετά «Happy day» ζώνη… Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ταίριαξε στο πρόγραμμα, παραιτήθηκε και αυτό έφερε εσπευσμένες λύσεις. Η Τατιάνα Στεφανίδου και το κοινωνικό μαγκαζίνο «T-live» έκαναν ένα μεγάλο αγώνα για να μαζέψουν την κατάσταση, σε μια χρονιά που ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος.

Οπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού, τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι θέλει ένα πρωινό όπως όλα τα αλλά που προβάλλονται στις 10.00 με 13.00, με κους κους, ομορφιά, μόδα, μαγειρική και άστρα. Και το σίγουρο είναι πως η Τατιάνα μάλλον θα πρέπει να αλλάξει ζώνη, προς απόγευμα μεριά…

Συνεχίζει και ο Άκης Πετρετζίκης

Πού καιρός για ταξίδια; Τώρα θα γίνει πατέρας και αφήστε που με τον Covid-19 δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη!

Ο Ακης Πετρετζίκης άνοιξε τα τηλεοπτικά του χαρτιά στη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει με τη μαγειρική εκπομπή του «Kitchen lab» στον Alpha, αλλά όχι όμως και με την ταξιδιωτική παραγωγή «Αkis Food tour», που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και λόγω πανδημίας!

Ο σεφ, που για το «Kitchen lab» είπε το αμίμητο «θα συνεχιστεί και θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος μου και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος», έσταζε μέλι για τους Σκορδά – Λιάγκα, που τον βοήθησαν στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ» ήταν τα τρυφερά λόγια για την οικογένειά του!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...

Ελένη Ροδά: «Ο πατέρας σου έφυγε πολύ νωρίς» – Λύγισε η Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη της Αθηναίδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» ήταν η Ελένη Ροδά.

Ηθοποιός ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα στη θάλασσα

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει με χαρά το καλοκαίρι της.

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...
spot_img
spot_img