Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ο Ιλιτζαλί «Σκάι» από 1.000.000 € στους… MasterChefs

Το βάρος τους σε χρυσάφι!

Αγριο «μαρκάρισμα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του «MasterChef», Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έχει βαλθεί να αλώσει την ελληνική TV!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Ελα, χαμογέλα» στο Open, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» και άλλων realities, που «σερβίρει» στην ελληνική τηλεόραση, έβαλε στο μάτι την τριάδα του «MasterChef» για ένα δικό του πρότζεκτ μαγειρικής για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, προσφέροντάς τους κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα και με όσα γράφτηκαν στη «Real Life», η πρόταση-μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ (1.000.000 ευρώ για καθέναν από τους διάσημους σεφ) για κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας συνολικής διάρκειας τριών ετών! Μάλιστα, ο Ατζούν, για να τους «ψήσει» (στην Τουρκία, μάλιστα, έχει τα δικαιώματα του «MasterChef»), έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ παραγωγής.

Οπως είναι λογικό, στο Star σήμανε συναγερμός, μια και το reality τα πάει εξαιρετικά σε νούμερα τηλεθέασης, έχοντας και σημαντικά κέρδη από το διαφημιστικό κομμάτι, και θα κάνει ρελάνς με αντιπρόταση, ώστε οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος να παραμείνουν στο κανάλι!

Το θέμα είναι ότι η πρόταση του Ιλιτζαλί είναι και για τους τρεις, οπότε πρέπει να αποφασίσουν μαζί τι θα πράξουν! Πάντως, μέχρι στιγμής, οι τρεις κριτές σκέφτονται να παραμείνουν στο Star, μια και η συνεργασία τους είναι εξαιρετική.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα