Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Νέα πρόσωπα στις «Άγριες μέλισσες» – Ο αδελφός του Μεγαρίτη και ο κρυφός έρωτας της Ελένης

Τα πρώτα spoilers του τρίτου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Πέφτουν σαν βόμβες τα σπόιλερ για τη νέα σεζόν στις «Άγριες μέλισσες».

Μετά τη φωτιά, την αντάρα και το αιματοβαμμένο φινάλε του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, αρχίζουν τώρα να έρχονται στο φως οι πρώτες πληροφορίες για την επόμενη σελίδα στο… βιβλίο της ιστορίας των τριών αδελφών Σταμίρη, της οικογένειας Σεβαστού και των συγχωριανών τους στο πολύπαθο Διαφάνι. Μάλιστα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα είναι μια σελίδα δύσκολη και σκοτεινή, αφού θα έχει φόντο το καθεστώς της δικτατορίας που άρχισε τον Απρίλιο του 1967.

Πολλά νέα πρόσωπα θα μπουν στη νέα σεζόν του σίριαλ, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης «Αβάντες» Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμ. Χειλάκης), τον οποίο είδαμε και στο φινάλε του φετινού κύκλου να παίρνει τη σκυτάλη του κακού για τη συνέχεια της ιστορίας και να βάζει (φυσικά!) στο μάτι τις τρεις αδελφές, αφού στο σπίτι τους ξεψύχησε ο δικός του αδελφός, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης.

7213167

Δεν θα είναι όμως το μόνο πρόσωπο που θα αναστατώσει την Ελένη και τον Λάμπρο, καθώς θα φτάσει στο Διαφάνι και ένας άντρας από το παρελθόν της πρωτότοκης κόρης του Γιώργη Σταμίρη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά αναφέρεται στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Παιχνίδι της μοίρας

Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Όσο για τον ίδιο τον Ζάχο, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και στην Ελένη, κι αυτό δεν το ξεχνά… Όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής», ο Ζάχος ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Λενιώ, αλλά δεν τολμούσε να της το πει, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο. Όταν, όμως, ο Λάμπρος ως φοιτητής και αργότερα δάσκαλος βγήκε από τη ζωή της, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στην Ελένη τα πραγματικά του συναισθήματα…

Κι εκείνη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το χωριό της. Από τον Σεπτέμβριο όμως ο Ζάχος επιστρέφει. Παράλληλα, ένα άλλο σπόιλερ θέλει την Ελένη να μένει επιτέλους έγκυος από τον Λάμπρο στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ρεκόρ με 43,5% στην τηλεθέαση

Season’s finale με θρίαμβο στους πίνακες τηλεθέασης Nielsen. Οι «Άγριες μέλισσες», που με το πρώτο τους πέταγμα άλλαξαν το τηλεοπτικό τοπίο, έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης τον δεύτερο κύκλο τους με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, από την πρώτη ημέρα προβολής τους, με 40,4% στο δυναμικό κοινό και 28,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, τα νούμερα του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου κινήθηκαν στο 38,5% στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών.

Χαρακτηριστικό είναι πως το χαμηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν 32,8%, και αυτό στην αρχή. Καθώς προχωρούσαν οι εξελίξεις, άρχισαν τα 40άρια και λίγο πριν από το τέλος άγγιξε το 43,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο παρακολούθησαν σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.

Το twitter υποκλίθηκε στον Γιώργο Γάλλο ΠΟΥ «ΕΦΥΓΕ»: «Πλάνταξα, ρε Μιλτιάδη»

Ένα 24ωρο μετά την απονομή διαδικτυακού Όσκαρ στην Κάτια Δανδουλάκη για την ερμηνεία της στο τραγικό φινάλε της Ανέτ, το twitter υποκλίθηκε στο μεγάλο ταλέντο και του Γιώργου Γάλλου, με τους fans της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 να αποχαιρετούν τον ήρωά του με δακρυσμένα «τιτιβίσματα».

Ο καλός Σεβαστός, αφού έσωσε τις αδελφές Σταμίρη από τους άντρες που έβαλε η Μυρσίνη να τις σκοτώσουν, πήγε στο σπίτι του Δούκα και αντίκρισε τη νεκρή Ανέτ. Τότε λύγισε.
Αφού απείλησε με το όπλο τον αδελφό του και αποχαιρέτησε την αδελφή του, έφτασε πληγωμένος στο σημείο όπου δολοφόνησαν τον γιο του, Γιάννο. Κι εκεί ξεψύχησε. «Κουρέλια μας έκανες, ρε Μιλτιάδη… Πήγαινε με τον Γιάννο σου να ησυχάσεις τουλάχιστον…» σχολίασε κάποιος.

«Σπουδαίε Γιώργο Γάλλο, αγαπημένε Μιλτιάδη. Αντίο!» έγραψε άλλος. «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το θάνατό σου, Μιλτιάδη. Έφυγες χωρίς να μάθεις την αλήθεια για το παιδί σου, αν και βαθιά μέσα σου την ήξερες. Αντίο, Μιλτιάδη μας. Αντίο, κύριε Γιώργο» σιγόνταρε ένας τρίτος. Τα tweets συνεχίστηκαν με καταιγιστικό ρυθμό.

«Πήγες στο παιδί σου. Τι ερμηνεία, Μιλτιάδη!», «Πλάνταξα, ρε Μιλτιάδη! Πρόσωπο που κλαίει δυνατά “Άγριες Μέλισσες”. ΥΓ: συγκλονιστικός Γιώργος Γάλλος!», «Στέρεψαν τα δάκρυα με τη σκηνή Μιλτιάδη – Γιάννου. Δεν υπάρχουν λόγια», «Φαρμακώθηκα. Σας ευχαριστούμε Μιλτιάδη και Γιάννο, ειλικρινά σας ευχαριστούμε», «Ανατριχίλα! Μιλτιάδη respect!» ήταν μόνο λίγα από τα χιλιάδες που αναρτήθηκαν με το hashtag #AgriesMelisses.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό το σίριαλ»

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.






Μποζουκια Αθηνα