Οι κριτές του «MasterChef» έριξαν… πόρτα στην επταψήφια πρόταση του Ατζούν

Ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας τον εξέπληξαν δυσάρεστα!

Μια «χυλόπιτα» νααα (με το συμπάθιο!) έριξαν στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί οι τρεις κριτές του ελληνικού «MasterChef», ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι τρεις σεφ επέλεξαν να παραμείνουν στο δυναμικό του Star και στον διαγωνισμό μαγειρικής που τους έκανε γνωστούς και δημοφιλείς σε όλη τη χώρα, απορρίπτοντας τη δελεαστική οικονομική πρόταση με τα επτά ψηφία που, όπως φημολογείται, τους έγινε από τον ιδιοκτήτη της Acun Medya, προκειμένου να τους εντάξει σε δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ και (το κυριότερο!) να μην τους έχει πάλι του χρόνου «απέναντι» από το «Survivor» να του… ροκανίζουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Οπως έγινε γνωστό πριν από μία εβδομάδα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε τους τρεις σεφ, που «τρελαίνουν» τα μηχανάκια της Nielsen, έχοντας στο μυαλό του το σχέδιο να τους πάρει στο «στρατόπεδό» του με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αμοιβές ύψους εκατομμυρίου για τον καθένα. Πίστευε, μάλιστα, ότι κανείς τους δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στους μπόλικους παράδες του. Κι όμως, ο Πάνος, ο Σωτήρης και ο Λεωνίδας τον εξέπληξαν δυσάρεστα.

Οχι μόνον απάντησαν αρνητικά, αλλά του έκοψαν και τη φορά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας τους με το Star, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν που η συμφωνία τους ήταν ετήσια. Ετσι, θέλει δεν θέλει, ο Ατζούν θα τους βρει και πάλι μπροστά του στο επόμενο «Survivor» που θα κάνει για τον Σκάι.

«Υπήρξε ηχηρό “όχι” από τη μεριά των chefs. Κέρδισε το Star. Οι τρεις chefs το σκέφτηκαν, συζήτησαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση, και την Πέμπτη υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια» αποκάλυψε χθες η τηλεκριτικός Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Ελα, χαμογέλα» του Open.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.