Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Γιώργος Πετράκης: Ο Πικάσο της… Μercedes είναι… Έλληνας

Η «Espresso» δεν σταματά να συναντά τη νέα γενιά...

Οι πολυβραβευμένοι Κοντοβάς, Λάντος και Μουρατίδης κριτές στο «Game Of Chefs» (video)

«Χρυσοσκουφάτοι» και... Μισελενάτοι!

Το αντίπαλον δέος βρέθηκε στον ΑΝΤ1! Ωραίοι, νέοι με βραβεία Μισελέν και χρυσούς σκούφους. Αν το Star έχει Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη στο «MasterChef», το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνει στη μάχη από τη νέα σεζόν τους Αγγελο Λάντο, Ανταμ Κοντοβά και Βασίλη Μουρατίδη για το ριάλιτι μαγειρικής «Game Of Chefs»!

Ο πρώτος, ο Αγγελος Λάντος, αμέσως μετά το λύκειο άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρος, αλλά κατάλαβε ότι το ταλέντο του ήταν μέσα στην κουζίνα. Ετσι σπούδασε μαγειρική και στη συνέχεια εργάστηκε στο πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας Σπονδή ως sous chef δίπλα στον Γάλλο chef Arnaud Bignon. Μετά την αποχώρηση του Bignon, το 2012, ανέλαβε επίσημα την κουζίνα του εστιατορίου! Εχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως τα L’Enclume στην Αγγλία, Cheval Blanc στην Ελβετία και Flocons de Sel στη Γαλλία, ενώ έχει πάρει μέρος σε δεκάδες φεστιβάλ γαστρονομίας.

Ο δεύτερος, ο Ανταμ Κοντοβάς, είναι ο νεότερος σε ηλικία από τους τρεις διακεκριμένους σεφ και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική στην ηλικία των 24 ετών. Μάλιστα εργάστηκε στην Ιρλανδία στο βραβευμένο εστιατόριο Danu at the Brehon και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δούλεψε στο πολυβραβευμένο boutique hotel Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι. Η αδυναμία του για πιάτα με ψάρια και θαλασσινά τον οδήγησε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill και στη συνέχεια ακολούθησαν το βραβευμένο Bar Restaurant Mylos στη Σαντορίνη και το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Μaaemo στο Οσλο της Νορβηγίας.

Τέλος, ο Βασίλης Μουρατίδης έχει βραβευτεί με εφτά Χρυσούς Σκούφους. Ανακάλυψε την αγάπη του για τη μαγειρική ένα καλοκαίρι στο εστιατόριο ενός οικογενειακού φίλου στη Γερμανία και έτσι αποφάσισε να σπουδάσει τα μυστικά της. Αμέσως μετά βρέθηκε στο εξωτερικό, όπου εργάστηκε σε βραβευμένα με Michelin εστιατόρια, ενώ το 2010 επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, για να προσγειωθεί στην κουζίνα του Squirrel, του πεντάστερου ξενοδοχείου «Danai Beach Resort & Villas» στη Χαλκιδική.

https://www.youtube.com/watch?v=yPp1Y1zLD7w&t=1s

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα