Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Φιλίππου στους συνεργάτες της πριν το φινάλε της «Αγγελικής»

«Γιατί για μένα η "Αγγελική" είναι οι άνθρωποί της. Στέφανε, σ’ευχαριστώ γι αυτό το ωραίο ταξίδι»

Η Μαρία Φιλίππου λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική» όπου πρωταγωνιστεί έγραψε δύο λόγια στο instagram γι’αυτή τη συνεργασία.

«Σήμερα προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της “ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ” και σε λίγο θα ‘ναι μια ανάμνηση. Σαν επαγγελματίας έχω μια μεγάλη αναπηρία, κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να μου συμβαίνει γιατί έχω πολλά χρόνια στο χώρο , όμως συμβαίνει και το έχω αποδεχτεί. Θέλω να μ’αγαπάνε. Να νιώθω ασφάλεια γιατί μόνο έτσι νομίζω ότι μπορώ να καταθέσω ότι καλύτερο έχω μέσα μου.

Στην “ΑΓΓΕΛΙΚΗ” δεν υπήρχε μόνο σεβασμός, ευγένεια, έγνοια υπήρχε αγάπη, τόσο για το αντικείμενο της δουλειάς όσο και για τους ανθρώπους της. Οι σκηνοθέτες μας ο Στέφανος, ο Σέργιος και η Ζωή κάθε μέρα έψαχναν το ζητούμενο της κάθε σκηνής κάνοντας λήψεις κι άλλες λήψεις, άντε και μια ακόμη για να πετύχουν το καλύτερο θεμιτό αποτέλεσμα, μια παραγωγή που ότι ζητήθηκε αυτή το είχε ήδη προνοήσει. Μου λείπετε!

Όλοι σας. Με κάποιους γνωριστήκαμε με άλλους ξανασυναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε και τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος χωρίζουμε γεμάτοι πλούσια συναισθήματα μέχρι να ξανανταμώσουμε. Αποχαιρετώντας την “Αγγελική” διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη .Μια έκρηξη χαράς γιατί έτσι θα τη φέρνω στη μνήμη μου. Και τα δύο συνέργεια με τους συν-αδελφούς μου. Γιατί για μένα η “Αγγελική” είναι οι άνθρωποί της. Στέφανε, σ’ευχαριστώ γι αυτό το ωραίο ταξίδι».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο