Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το OPEN

Δείτε τι δήλωσε

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το φινάλε της εκπομπής της και την αποχώρησή της από το OPEN έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, Είπα αυτά που ένιωθα. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Open για τη στήριξή του αυτά τα τρία χρόνια. Είναι μέσα μου αρκετά περίεργο, δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα από την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Είναι αρκετά πράγματα που τελευταία με είχαν αγχώσει πάρα πολύ, είναι και προσωπικά που με έχουν αγχώσει και επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Στο τέλος κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας. Έχω και ανασφάλειες και κόμπλεξ αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω».

Όσο για το OPEN δήλωσε: «Θέλω να βγω από αυτό, να χαλαρώσω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα