Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Το μεγάλο δίλημμα της Δρόσως

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες». Όλοι οι ήρωες ακόμη μια φορά θα δοκιμαστούν και με τη σκιά της δικτατορίας από πάνω τους θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά. Ένα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν τη δεύτερη σεζόν και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές ήταν η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Η αγάπη, μάλιστα που ένιωσε ο Σεβαστός για τη μικρή αδερφή Σταμίρη ήταν και αυτή που τον έκανε να μαλακώσει ως άνθρωπος και να βγάλει την καλή πλευρά του εαυτού του.

Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω και ο Κωνσταντής έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, στον επόμενο κύκλο της σειράς οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους δύο ήρωες.

Αρχικά, ο Κωνσταντής εγκαταλείπει το Διαφάνι και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, πηγαίνοντας στη Λάρισα, μακριά από όσα τον πλήγωσαν και του άφησαν πικρή γεύση. Η Δρόσω, από την άλλη, μένει πίσω στο χωριό και μαζί πια με την Ασημίνα, την Ελένη και τον Λάμπρο προσπαθούν να μεγαλώσουν σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον τον Σέργιο, αλλά και να ορθοποδήσουν ψυχολογικά και οικονομικά μετά τον τραγικό θάνατο του Μιλτιάδη.

Δεν θα πάψει ποτέ, όμως ο ένας να σκέφτεται τον άλλον. Τα συναισθήματα τους δεν θα σβήσουν και όσο και αν θέλουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι τέτοιο μοιάζει πια ακατόρθωτο. Ωστόσο, και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις στις Άγριες Μέλισσες.

Εκτός από τις πολλές δύσκολες στιγμές ου θα περάσουν εξαιτίας των όσων θα συμβούν με τη χούντα, νέα πρόσωπα πρόκειται να εισβάλλουν στη σειρά και ίσως γίνουν η αιτία να έρθει ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα στην Δρόσω και στον Κωνσταντή. Εκείνη, άλλωστε πάντα ήθελε να ζήσει το δικό της παραμύθι με έναν άντρα που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει. Ξέρει πως με τον Κωνσταντή δεν μπορούν να είναι μαζί, καθώς πάντα θα τους ακολουθούν οι ένοχες πράξεις από το παρελθόν. Η Δρόσω θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα στις Άγριες Μέλισσες.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.