Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές δίνοντάς τους μια υπόσχεση (video)

«Εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη και ούτε να δείχνω σαν ρομπότ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε αυλαία με την εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της τον Σεπτέμβριο.

«Απ’ όταν ξεκίνησα την εκπομπή, γιατί για μένα ήταν όλα καινούργια, κάποιοι είπαν ότι είναι έξω από τα νερά της. Ναι, ένιωθα στην αρχή έξω από τα νερά μου και αυτό είναι λογικό, είναι φυσικό. Επειδή όμως αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω, θέλω να πω ότι έχω κάνει κι εγώ την προσπάθειά μου και σας υπόσχομαι ότι όσο υπάρχω τηλεοπτικά και εξελίσσομαι μέσα από αυτή την εκπομπή, θα γίνομαι πρωτίστως καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας.

Εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη και ούτε να δείχνω σαν ρομπότ. Έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς, τα κρατάω όλα αυτά, μαθαίνω από τα λάθη μου. Μόνο στημένη δεν αισθάνομαι, αισθάνομαι ο εαυτός μου και αυτό με κάνει να χαμογελάω και να αισθάνομαι γεμάτη. Επειδή τα πράγματα, όταν τους δίνει χρόνο και χώρο και κυρίως πιστεύεις σε αυτά και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί ο σταθμός αυτός πίστεψε σε εμένα, με αγκάλιασε, με στήριξε και όλοι αυτοί οι κλυδωνισμοί που περνάμε στις θάλασσές μας είναι αυτό που λέμε ζωντανοί οργανισμοί. Μας κάνουν πιο δεμένους, πιο γεμάτους.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα σεζόν και τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα από αυτή την πραγματική επαφή έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση μεταξύ μας, έχω κάνει φίλους, όχι απλά συνεργάτες, έχω κάνει μια ολόκληρη ομάδα να είναι οικογένειά μου και βεβαίως δεν ξεχνώ εσάς, ακόμα κι εσάς που κάποιες φορές είπατε κάποια πραγματάκια για να με βελτιώσετε που μπορεί να με άγγιξαν διαφορετικά, τα έχω κρατήσει όλα.

Και αυτό είναι το φυλαχτό μου και η υπόσχεσή μου. Καθημερινά μπαίνουμε στο σπίτι των ανθρώπων και πάντοτε οι αλλαγές έρχονται με διάθεση καλού. Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πολλές φορές ότι έχω το ροζ συννεφάκι, έχετε δίκιο. Πιστεύω στο ροζ, στη ρομαντζάδα και στο να ακολουθείς τα όνειρά σου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα