Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Άρχοντας της τηλεθέασης ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Πρωτιά για το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο δυναμικό κοινό

Όλα παίζονται και τίποτα δεν έχει κριθεί στην πρωινή ζώνη, καθώς ακόμη περιμένουμε και την είσοδο του πουλέν «Super»… Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha (τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου)! Ωστόσο στην πολύ πρωινή ζώνη ο νικητής είναι για 31η χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης και ο τίτλος «κύριος θεαματικότητα» θα τον συνοδεύει αρκετά χρόνια ακόμη.

Πρεμιέρα έκαναν, λοιπόν, τη Δευτέρα οι περισσότερες από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την τηλεθέαση να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των υπευθύνων των καναλιών και ανθρώπων του μιντιακού χώρου!

Νικητής την αυγούλα… αναδείχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 με 15%, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega -κάτι μας λέει ότι θα «ξεφουσκώσει» σιγά σιγά- κονταροχτυπήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.

Στο ρινγκ της καθαρόαιμης ψυχαγωγικής ζώνης η Δανάη Μπάρκα, λαμβάνοντας ένα καλό lead in από τη Μελέτη, πήρε την πρωτιά από το δίδυμο ΣκορδάΛιάγκας στον ΑΝΤ1, που θα στηριχτούν πολύ στα αποκλειστικά των «Αγριων μελισσών» και θα ανακάμψουν, όπως θέλουν να πιστεύουν οι ιθύνοντες στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ενθαρρυντικό ήταν και το εννιάρι στην τηλεθέαση της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open, που ξεπέρασε τον μέσο όρο του σταθμού στην τηλεθέαση και σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά της.
«Αρχηγός» στη ζώνη της και η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha με 16,9%, όμως ακόμη δεν έχει βγει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια, γι’ αυτό… κοντός ψαλμός αλληλούια.

Και επειδή οι πρεμιέρες έφεραν πολλές ανακατατάξεις στην τηλεθέαση, το 9,6% της Ιωάννας Μαλέσκου στον Σκάι, που την έκανε να μείνει πίσω από τις άλλες πρωινές εκπομπές, προβληματίζει έντονα τη διοίκηση του Νέου Φαλήρου.

Με βάση, λοιπόν, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Nielsen, στο γενικό σύνολο στα πρωινά η Δανάη Μπάρκα σημείωσε μέσο όρο 14,7% και ακολούθησε το «Πρωινό» με 14,4%, το «Alpha Παντού» με 9,1% και η Μπέττυ Μαγγίρα με 7,6%.

Οσον αφορά το δυναμικό κοινό, το «Πάμε Δανάη!» είχε μέσο όρο 17,4%, ακολούθησε το «Πρωινό» με 15,8%, το «Alpha παντού» με 8,8% και η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με 9%. Πρώτη μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη έδωσαν, όπως προαναφέραμε, και η Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι εκπομπές «Mega Καλημέρα» και «Happy Day» βρέθηκαν πρώτη φορά απέναντι και τα έδωσαν όλα για όλα! Την πρωτιά στο γενικό σύνολο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη με μέσο όρο 11,8% και ακολούθησε το «Happy Day» με 9,2%. Στο δυναμικό κοινό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε ελάχιστα μπροστά με 13,1% και ακολούθησε το «Mega Καλημέρα» με 13%.

Πάντως, ας μη βιαζόμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ο νικητής ή νικήτρια στη ζώνη της θα κριθεί γύρω στα Χριστούγεννα. Εκεί κάθεται πάντα η «μπίλια», έπειτα από τέσσερις μήνες συνεχούς «τριβής», αφού έχουν βγει όλοι οι αντίπαλοι στον αέρα και ενώ έχει κάνει πρεμιέρα και έχει… περπατήσει και το συνολικό πρόγραμμα των σταθμών. Τη Δευτέρα απλώς πήραμε μια γεύση ανταγωνισμού με το καλημέρα σας, αλλά ο «μαραθώνιος» τώρα άρχισε, τίποτα δεν έχει κριθεί ουσιαστικά.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα