Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Κατερίνα Καινούργιου: Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η Κατερίνα Καινούργιου, που διανύει τον 6ο μήνα της...

Αντιγόνη Μπάξτον: Κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή...

Κυκλοφόρησε το τραγούδι «Jalla», με το οποίο η Αντιγόνη...

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε ξανά με την Ελένη Τσολάκη»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Ναταλί Κάκκαβα για Παπανώτα: «Είπε λάθος, αλλά γιατί τον κρεμάσαμε στο Σύνταγμα;»

Η υπόθεση με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για...

«Άγριες Μέλισσες» – Ο Βασίλης Μπούτσικος αποκάλυψε τον ρόλο του στον τρίτο κύκλο (video)

Μπελάδες στο Διαφάνι

Τα παιδιά του Τόλια σε πρώτο πλάνο!

Ο Βασίλης Μπούτσικος που θα είναι ένας από τους νέους κατοίκους στο Διαφάνι, υποδυόμενος τον γιο του Τόλια και της Παγώνας, πολιορκήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (λογικό, μια και θέλουν να μπουστάρουν τις «Αγριες μέλισσες») και μίλησε μπροστά στην κάμερα για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στα γυρίσματα της σειράς.

Το σίριαλ επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στη μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο, όπου αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Ο Θανασάκης μεγάλωσε και έρχεται στο Διαφάνι για να φέρει αρκετούς μπελάδες. Μαζί με τους συγχωριανούς και φίλους του θα δημιουργήσουν μία ομάδα, η οποία θα πάει κόντρα στην εξουσία, δρώντας υποχθόνια» ανέφερε ο 28χρονος ηθοποιός, που θα τον δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μια και μέχρι τώρα τον είχε κερδίσει το θέατρο και ο κινηματογράφος (έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Ευτυχία» του Αγγελου Φραντζή και «Η βοή του κόσμου» του Πέτρου Σεβαστίκογλου).

Και η Σοφούλα όμως είναι ενθουσιασμένη που αρχίζει η σειρά. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου φωτογραφίζεται για τις ανάγκες του σίριαλ, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι τεράστια. Η ίδια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αγγελο και μαζί μένουν στο νέο τους σπίτι, παρέα με τον Νέστορα. «Το νέο σπίτι είναι πάρα πολύ όμορφο. Οντως θα μπορούσα να μείνω μέσα σε αυτό το σπίτι. Στέκει και πολύ όμορφα μόνο του. Είναι σαν θεατρικό. Απίστευτη σκηνογραφία» ήταν τα λόγια της στο «Πρωινό», που την πέτυχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συνεργείου στο τηλεοπτικό Διαφάνι!

https://www.youtube.com/watch?v=wMSGhHDBXR0

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.