Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Το on air μήνυμα της Μαλέσκου στην Καινούργιου – «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα»

Φανερά ενοχλημένη

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Τρίτης απάντησε φανερά ενοχλημένη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την εκπομπή «Love it» αναφέροντας πως υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου on air.

«Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι.  Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά. Δεν ασχολούμαι από την εκπομπή με μικροπρέπειες και μικροσυμπεριφορές αλλά για να φτάσω να το κάνω κάτι με ενόχλησε».

Διαβάστε επίσης: Η Καινούργιου απάντησε στη Μαλέσκου – «Ιωάννα μου αν θες να δημιουργήσεις κόντρα…»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα