Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Η γη της ελιάς» spoiler – Κρυφός γάμος στην Αθήνα για Μάνο και Μαρίνα

Μόνο ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει

Ανατροπές έρχονται στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Στέφανος και η Μυρτάλη χωρίζουν για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά οι «καμπάνες» χτυπάνε για τον Μάνο και τη Μαρίνα. Μετά από το επεισόδιο με τη Χάιδω και τον τρόπο με τον οποίο την υπερασπίστηκε, η Μαρίνα, αν και πληγωμένη από την παλιότερη συμπεριφορά του, έχει αρχίσει να σκέφτεται ξανά τον Μάνο.

Έτσι, όταν εκείνος της ζητάει να παντρευτούν στη διάρκεια μιας τριήμερης απόδρασης του ζευγαριού στην Αθήνα, αυτή συμφωνεί υπό όρους. Ο γάμος να γίνει στο δημαρχείο και να μην μάθε κανείς τίποτα, τουλάχιστον για την ώρα.

Ο Μάνος δέχεται τους όρους της και το ζευγάρι επιστρέφει στη Αερόπολη παντρεμένο, χωρίς κανείς να έχει ιδέα. Μόνο ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. Ιδιαίτερα το «κρίσιμο» τριήμερο, όταν συνειδητοποιεί ότι τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα απουσιάζουν ταυτόχρονα από το χωριό.

https://vimeo.com/616977128

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα