Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Νίκος Κουρής – «Δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη»

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη»

Ο Νίκος Κουρής καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη αλλά και τον διαβήτη, στο ρόλο του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη αλλά επειδή εγώ είμαι και διαβητικός και μία καθημερινότητα δύσκολη δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη. Είναι λίγο μαζί με εμένα. Ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την κατάθλιψη είναι συνεχής αλλά πλέον βλέπω τα πράγματα καλύτερα και έχω καταφέρει πράγματα με τον διαβήτη».

Όσο για τις καταγγελίες δήλωσε: «Είναι στενάχωρο πράγμα όταν γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται και εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και είμαι αμήχανος και σε αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω».

https://www.youtube.com/watch?v=k-t1RZuO4sk

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα