Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

 «Η γη της ελιάς» – Ο Λυκούργος συναντά στο νεκροταφείο ένα άτομο που θα ήθελε να ξεχάσει

Ο Νικόλας παρουσιάζεται σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο Ισίδωρος, που ξέρει πια την αλήθεια, απαιτεί από την Ιουλία να του πει την αλήθεια. Εκείνη αναγκάζεται να του πει ένα ακόμη ψέμα, αφού δεν μπορεί με τίποτα να του ομολογήσει την κρυφή της σχέση με τον Στάθη. Λίγο αργότερα, ο Στάθης μιλάει με την Ιουλία στο τηλέφωνο κι εκείνη τη στιγμή μπαίνει η Αρετή στο δωμάτιο και τον ακούει.
Ο Νικόλας παρουσιάζεται σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου. Η Μυρτάλη στέλνει, κρυφά, μήνυμα στη Μαρίνα λέγοντάς της να πάει στην αστυνομία. Δυστυχώς, όμως, ο άντρας που την κρατάει το βλέπει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει. 

https://vimeo.com/629930522

Η προφυλάκιση του Νικόλα αλλάζει τις ισορροπίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του φονικού του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα, παρότι η Χάιδω εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα πως για όλα ευθύνεται ο Στάθης. Ο Ισίδωρος περνά ώρες αγωνίας, πιστεύοντας όλο και πιο πολύ ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του. Παράλληλα, ο Μάνος αποφασισμένος να απαλλαγεί από τα «πρέπει» που του επιβάλλει ο πατέρας του, πατάει πόδι και διανυκτερεύει, ανοιχτά πλέον, στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Ισίδωρος, δεν θα διστάσει να την επισκεφθεί στο ανθοπωλείο και να έρθει σε σύγκρουση μαζί της. 

https://vimeo.com/629930648

Ο Λυκούργος εξομολογείται τις υποψίες του για τους θανάτους των ηλικιωμένων στον αστυνόμο Κουράκο κι εκείνος δεσμεύεται να ξεκινήσει έρευνα. Αργότερα, ο Λυκούργος συναντά στο νεκροταφείο ένα άτομο που θα ήθελε να ξεχάσει, για πάντα, ότι υπήρξε στη ζωή του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα