Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Έξαλλη η Καινούργιου – «Είναι με τα καλά του ο Πετράκος; Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά;»

«Θέλω να κάτσει απέναντί μου και να του πω “βρε Γρηγόρη, έχει γυναίκα, μητέρα, κόρη, αδερφή, δεν συγκλονίζεσαι;”»

Η Κατερίνα Καινούργιου διαβάζοντας το ποστ του Γρηγόρη Πετράκου στο οποίο διαφωνούσε να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης λόγω πένθους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά ενοχλήθηκε. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκος; Φταίμε όλοι εμείς που τον προβάλουμε. Ο ίδιος μπορεί να θέλει, να αρέσκεται στην προβολή. Όταν μια γυναίκα 56 ετών που έχει πεθάνει από την παλιαρρώστια, είναι μια γυναίκα σύμβολο από μια πολιτική οικογένεια, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι, θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός έκανε την ωραιότερη κίνηση. Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί με αυτό.

Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά; Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει την εκπομπή, για να μας πει ποια είναι η λογική του και η σκέψη του. Θέλω να κάτσει απέναντί μου και να του πω “βρε Γρηγόρη, έχει γυναίκα, μητέρα, κόρη, αδερφή, δεν συγκλονίζεσαι;”. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν με αυτό; Ο Πετράκος ξέρει ότι θα ασχοληθούμε, ας κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα