Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Glam Wars» – Πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου για τη Κάτια Ταραμπάνκο

«Glam Wars» : Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 16:20 και καθημερινά την ίδια ώρα στο OPE

Το «Glam Wars» έρχεται τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 16:20 και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει δυναμικά, στο νέο καθημερινό διαγωνιστικό show του OPEN.

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρουσιάζει το απόλυτο διαγωνιστικό show μόδας και ομορφιάς, ενώ στην κριτική επιτροπή θα είναι ο make up expert Παντελής Τουτουντζής , η fashion stylist Έλενα Βαζούρα και ο hair expert Τομ Ζώης.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Καθημερινά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

Οι τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

Για να καταφέρει όμως μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει, δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

«Glam Wars», ένταση, δημιουργικότητα αλλά και ανταγωνισμός στο νέο διαγωνιστικό show του Open

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα